In DOK Delft wordt steeds duidelijk hoe OPEN er straks uit komt te zien.
In DOK Delft wordt steeds duidelijk hoe OPEN er straks uit komt te zien.

DOK introduceert Labs in aanloop naar OPEN

Algemeen
In aanloop naar het moment dat OPEN een feit is, introduceert DOK Delft een aantal Labs. OPEN is de nieuwe gezamenlijke thuisbasis van DOK Delft en de VAK.

De Labs zijn een plek waar kinderen experimenteren, dingen maken, ontdekken en spelen met taal, kunst, cultuur en techniek. De Labs zijn activiteiten voor kinderen en jongeren met diverse thema's verspreid over het jaar.
De eerste Lab-activiteiten vinden plaats op 6 juni: op de deels vernieuwde jeugdafdeling van DOK Centrum.
De tijden van deze workshops op 6 juni zijn van 14.15 tot 15.45 uur voor de kinderen van zes tot acht jaar, en van 16.00 tot 17.30 uur voor de kinderen van negen tot veertien jaar. Kinderen kunnen na online inschrijving deelnemen aan de workshop 'Gevleugelde uitvindingen'. De introductieprijs is 3,50 euro per keer, inclusief limonade en koek.
Bekijk de volledige agenda op www.dok.info/doen/agenda.
Na de afronding van de verbouwing, vind je op de jeugdafdeling van DOK Centrum deels een nieuwe themaroute en inrichting.
Bezoekers zijn op 6 juni van harte welkom om op de deels vernieuwde jeugdafdeling een kijkje te nemen. Deelname aan de Labs is daarvoor niet strikt noodzakelijk.

Meer over de labs en OPEN
De Labsactiviteiten in juni zijn een introductie op de Labs in OPEN en het bedrag komt volledig ten goede aan de crowdfundingsactie van DOK #opwegnaarOPEN. Meer informatie is te vinden op: https://voorjebuurt.nl/nl/projects/dok_labs.
Het gebouw van DOK Centrum aan het Vesteplein is de komende maanden nog in verbouwing. De komende maanden ervaren bezoekers steeds meer hoe OPEN eruit gaat zien in september.