Concerten aan het VAK

De VAK heeft volgende week, twee muzikale activiteiten op het programma staan. Het betreft een programma gespeeld door ervaren vakmensen en beginnende VAK leerlingen. De concerten vinden plaats bij De VAK, Westvest 9 in Delft. De entree is gratis, maar een vrijwillige donatie komt ten goede aan onze verhuizing naar OPEN, in september.

Lunchpauzeconcert 29 mei:
Op 29 mei is van 12:15 – 13:15 uur het laatste lunchpauzeconcert aan de Westvest, voor de verhuizing naar OPEN aan het Vesteplein. VAKdocenten Tamara Obreskova, mezzo-sopraan en Arkadi Gankin, accordeon verzorgen het VAK lunchpauzeconcert en komen met een Russisch programma. Zeg het voort! Iedereen is van harte welkom, neem je eigen lunch mee of neem een lunch bij Grand Café Verderop en de koffie staat klaar. De VAK Lunchpauzeconcerten zijn mogelijk gemaakt door Fonds 1818 en de Gemeente Delft.

Kinderconcert voor en door Kinderen 30 mei:
Op woensdag 30 mei betreden jonge leerlingen van De VAK tijdens het 'Concert voor en door Kinderen' het concertpodium. Het concert vindt plaats van 14:30 tot 15:15 uur. Voor velen van de kinderen is het de eerste keer dat zij optreden voor publiek. Ze zitten nog op de basisschool en maken speciaal muziek voor andere kinderen, maar natuurlijk is iedereen van harte welkom. De toegang is gratis en na afloop krijgen alle aanwezige kinderen limonade.

Meer berichten
 
CustomHtml_1