Kinderopvang Bam! opent nieuwe locatie

Kinderopvang Bam! opent op 27 augustus 2018 een nieuwe locatie voor buitenschoolse opvang in de wijk Buitenhof. De BSO is gevestigd in de Delftse Daltonschool.

Iris Roozenburg, medeoprichtster van Kinderopvang Bam!: "Toen Wilco van der Maas, directeur van de Delftse Daltonschool, ons benaderde voor het openen van een locatie in de school, hoefden we niet lang na te denken. De werkwijze van de Delftse Daltonschool sluit goed aan bij de visie van onze buitenschoolse opvang." Wilco van der Maas: "De dagelijkse sportieve activiteiten van Kinderopvang Bam! sluiten goed aan bij onze kernwaarden. Sporten is positief voor de ontwikkeling van kinderen. Hierin versterken Kinderopvang Bam! en de Delftse Daltonschool elkaar absoluut." Naast voorschoolse opvang (07.00 uur tot 08.45 uur) en naschoolse opvang (15.15 uur tot 19.00 uur) biedt Bam! op deze locatie ook tussenschoolse opvang (12.15 uur tot 13.15 uur). Kinderen zijn in vakanties en op studiedagen welkom van 07.00 uur tot 19.00 uur.

Flexibel en kleinschalig
Flexibele tijden, gezonde voeding en kleinschaligheid zijn de belangrijkste speerpunten van Kinderopvang Bam! Ouders bepalen zelf het aantal uur dat ze afnemen. In de keuken van Bam! wordt uitsluitend met natuurlijke producten gewerkt, ook in de warme maaltijden voor de kinderen. Daarnaast is de opvang kleinschalig. Iris: "Wanneer je de Delftse Daltonschool binnenloopt ervaar je gelijk dat alles heel laagdrempelig is. De deur van directiekamer staat altijd open, iedereen kan bij elkaar terecht. Dat is precies het gevoel dat ook past bij Bam! als organisatie. Ouders zijn altijd welkom voor het stellen van vragen en de lijnen zijn kort."

Drie locaties
Kinderopvang Bam! biedt naast buitenschoolse opvang in de wijk Buitenhof ook dagopvang en buitenschoolse opvang in de wijk Poptahof. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Palmyraplaats 2 (achter winkelcentrum de Hoven) en de buitenschoolse opvang in de Brede School Poptahof. Voor de buitenschoolse opvang is er keuze uit voor- en naschoolse opvang en opvang tijdens vakanties en studiedagen. Ouders die vragen hebben over de mogelijkheden kunnen contact opnemen via info@kinderopvangbam.nl of 015-3649798. Meer informatie op www.kinderopvangbam.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1