Het nieuwe kinderdagverblijf is bedoeld voor de allerkleinsten
Het nieuwe kinderdagverblijf is bedoeld voor de allerkleinsten

Nieuw kinderdagverblijf in hartje Delft

Smallsteps opent 7 mei een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar aan de Phoenixstraat 66 in het centrum van Delft: Smallsteps Lokomotief.

"Ik ben hartstikke trots op deze fijne nieuwe plek voor de allerkleinsten. Kijk eens naar onze binnentuin. Dit is toch fantastisch?" zegt locatiemanager Michael Oosterbaan enthousiast. Ook het team is er helemaal klaar voor. "Wij inspireren en stimuleren, maar laten de kinderen zoveel mogelijk zelf doen. De eerste losse stapjes? Zelf een boterham smeren? Een pirouette? Probeer het maar. Geloven in de kracht van ieder kind, noemen we dat," vertelt Michael. Met leeftijdsgenootjes op ontdekkingstocht en gezond eten, is de norm bij Smallsteps-kinderdagverblijven. Daarom serveert Lokomotief dagelijks gezonde warme lunches. Michael: "Ik vind dat echt de basis voor ontwikkeling. Ook de baby's gaan dagelijks mee naar buiten in de grote, groene binnentuin en leren net als thuis allerlei nieuwe smaken kennen."
Smallsteps Lokomotief heeft twee verticale groepen, de Stoomtreintjes en de Lokomotiefjes. Elke groep heeft maximaal 16 kinderen. In de verticale groepen zitten kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar - ook broertjes en zusjes. Kinderen houden zo jarenlang dezelfde groep en dezelfde pedagogisch medewerkers. Een verticale groep stimuleert bovendien de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden van de kinderen. Het kinderdagverblijf komt naast de bestaande buitenschoolse opvang van Smallsteps Lokomotief.

Woensdag 9 mei organiseert kinderdagverblijf Lokomotief een speel/ info ochtend waarbij de pedagogisch medewerker en Michael nieuwsgierige ouders graag te woord staat. Kom je liever een andere dag langs, bel of mail dan even naar locatiemanager Michael, 06-52 73 15 87 op www.smallsteps.nl/kinderopvang/delft-lokomotief.

Meer berichten
 
CustomHtml_1