Aad Blok, dé occasion-specialist van Renault Autohaag Zeeuw Delft.
Aad Blok, dé occasion-specialist van Renault Autohaag Zeeuw Delft.

Goed onderhouden, jong gebruikte auto's bij Autohaag Zeeuw!

Algemeen

DELFGAUW - Autohaag Zeeuw Delft biedt een groot assortiment jong gebruikte auto's met het Renault Top Occasions label!

Daarnaast is er keus uit een ruime selectie vreemd-merk-auto's, waarvan er ook een aantal zijn voorzien van het '100% onderhouden' label! Voor een betrouwbare occasion, geleverd door een erkende dealer, moet u bij Renault Autohaag Zeeuw zijn. De jong gebruikte Renault Top Occasions hebben een lage kilometerstand en minimaal één jaar garantie en dankzij de 7 Zekerheden kunt u zorgeloos en veilig rijden.

De 7 Zekerheden
-Een Renault Top Occasion met de mogelijkheid tot 24 maanden Renault Top Occasions garantie
-Servicebeurt voor aflevering
-APK-keuring
-Renault Route Service
-14 Dagen omruilgarantie
-Gegarandeerde kilometerstand
-Vervangend vervoer bij een reparatie die langer duurt dan 24 uur
Wanneer u meer wilt weten over de 7 Zekerheden van de Renault Top Occasions dan kunt u terecht bij Aad Blok, dé occasion-specialist van Renault Autohaag Zeeuw Delft.

Hiermee bent u zeker van een eerlijk oordeel over een sluitende onderhoudshistorie. '100% onderhouden' is een nieuw auto-onderhoud-label, dat waarde aan goed onderhouden auto's toevoegt. "Door middel van het afgeven van een eerlijk oordeel of een auto een sluitende onderhoudshistorie heeft, krijgt u gecontroleerd inzicht of een auto altijd goed is onderhouden. Wanneer u een auto koopt met een '100% onderhouden' label, dan is de kans op onverwachte onderhoudskosten of stilstand een stuk kleiner."
Renault Autohaag Zeeuw heeft op dit moment twee actiemodellen voor u klaarstaan, Renault Clio uit modeljaar 2017 en Renault Captur uit modeljaar 2017. Verschillende exemplaren Clio, nu al beschikbaar vanaf 13.935 euro! Daarnaast meerdere Renault Capturs, zowel handgeschakeld als automaat. Deze zijn al beschikbaar vanaf 17.935 euro! "Uiteraard hebben wij ook een ruime selectie van meerdere merken op voorraad! U bent welkom voor een bezoek in onze showroom aan Exportweg 2 in Delfgauw!", aldus Aad Blok.