Afbeelding

"Service en kwaliteit vinden wij belangrijk"

advertenties

Een kleurrijke jurk, luxe vest of exclusief kostuum, het is allemaal te vinden bij Smit mode in Nootdorp. De winkelketen onderscheidt zich met een breed assortiment in verschillende prijsklassen en hun klantvriendelijkheid.

Het familiebedrijf, dat al in 1872 werd opgericht, biedt een ruim assortiment kleding voor zowel mannen als vrouwen. "Klanten kunnen hier terecht voor zowel de formele als de casual outfit", vertelt eigenaar Sijbrand Smit. "Met merken als Summum, Cast Iron, PME, Nikkie, Vanguard en A Fish named Fred noem ik maar een klein deel van het aanbod op. We zijn van alle markten thuis."

Kostuum op maat
Ook steeds meer bruidegommen weten de weg te vinden naar Smit Mode, vanwege het ruime aanbod. "Heren kunnen kiezen uit zo'n 300 stoffen, en vervolgens nog de voeringen en de knopen aanpassen, het model bepalen, noem maar op. Ze gaan met een exclusief pak naar huis. Voor de heren hebben we ook een ruim aanbod in schoenen, we kunnen ze echt van top tot teen aankleden."

De klant leren kennen
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij de winkel in Nootdorp. "Bij ons is het belangrijk om de klant te leren kennen. We worden door klanten vaak getypeerd als een fijne winkel waar je uitgebreid en op een goede manier geholpen wordt. Je krijgt een hapje en een drankje, en ons opgeleide personeel neemt de tijd voor je. Voor iedereen met een zwak voor mode en die service en kwalitatief goede producten waardeert, zijn wij de goede winkel."

Gegevens
Smit mode
Korte Baan 35
2632 GL Nootdorp
015-3109011
www.smitmode.nl