Afbeelding

"Knettergek om een interieurshop te starten "

advertenties

Dat was zo'n beetje de samenvatting van de relatiemanager van een gerespecteerde Nederlandse bank toen Rob van den Bulk en Tineke Verweij hun ondernemersplan voor een nieuw te openen woonwinkel hadden gepresenteerd.

Overtuigd van hun onderscheidenheid en doorzettingsvermogen kreeg het plan van de ondernemers uiteindelijk toch groen licht. Ruim 777 weken (15 jaar) verder is Seven Days niet meer weg te denken uit het Delftse winkelbestand. Sterker nog; uit alle windstreken weten klanten de zo kenmerkende Seven Days stijl inmiddels te waarderen. Na een toertje door Delft is het concept inmiddels alweer drie en een half jaar neergestreken in de voormalige bakkerij van Bierhuizen aan de Oude Langendijk.

Eigentijds en vintage
In het prachtige doorleefde pand komen eigentijds en vintage samen, en bepalen design, comfort en groen het beeld. Kleur, vorm en karakter geven de specifieke toon aan. Vragend naar het geheim van de formule volgt een duidelijke stelling. "Wij volgen ons gevoel en proberen alleen artikelen in te kopen waar ons hart een sprongetje van maakt", vertelt Tineke. "Het is altijd onze insteek geweest om mensen vooral blij te maken en te inspireren. Als die passie er is volgt de rest vanzelf". "Daarnaast hebben wij kunnen bouwen op een erg betrokken en creatief team dat het Seven Days DNA op een prima manier uitstraalt" vult Rob aan. "Ook moet je als ondernemer op kritieke en beslissende momenten een beetje geluk hebben en de door ons gemaakte keuzes lijken goed uit te pakken".

Aanzuigende werking
Talloze publicaties in toonaangevende interieurmagazines zorgen ervoor dat de woonwinkel een aanzuigende werking heeft op klanten uit het hele land en zelfs het buitenland. Hoe ervaren jullie dat ? "Uiteraard is het bijzonder als klanten vanuit Lille of Brussel 2 uur in de auto zitten voor een interieuradvies", glimlacht Tineke. "Vaak zijn zij gegrepen door onze eigen stijl en willen dit vertalen naar hun eigen interieur. En daar helpen wij natuurlijk graag bij!"

Verjaardag
Seven Days viert haar 15 jarig bestaan op vrijdag 13 en zaterdag 14 april. Hou de site www.sevendaysstore.nl en de facebook pagina goed in de gaten en stap gerust binnen.

Adresgegevens
Seven Days The Art of Living
Oude Langendijk 7a, Delft
T 015 214 81 64
www.sevendaysstore.nl