Het team van Kippie viert deze week feest (Foto: PR)
Het team van Kippie viert deze week feest (Foto: PR)

Feestelijke acties bij Kippie Delft

advertenties

Feest in de Hoven Passage deze week. Grill- en maaltijdenwinkel Kippie Delft bestaat 25 jaar.

In de winkel in de Hoven Passage staat een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten voor u klaar. Verreweg het grootste deel van het assortiment bestaat uit kipproducten, zoals borrelhapjes en vleugeltjes. Daarnaast zijn er broodjes voor de lunch en complete kant-en-klaar maaltijden die je alleen maar hoeft op te warmen. En natuurlijk is daar de beroemde Kippiepan, een product dat niet meer weg te denken is uit het assortiment van Kippie.

Gemak voor de klant
In de zestien jaar dat eigenaar John van Steenderen zelf bij Kippie werkt, heeft hij al veel veranderingen meegemaakt. "De grootste verandering is denk ik wel de overgang van rauwe producten naar kant-en-klaar. De klanten gaan voor gemak en dat willen wij ze bieden." Dat gemak komt onder andere in de vorm van de Kippiepan. De Kippiepan is precies wat het woord zegt: een pan vol heerlijke kipproducten. Of àndere gerechten, want de Kippiepan is er in verschillende variëteiten. De gerechten worden compleet in een elektrische pan geleverd en zijn al gegaard. "Kwestie van de stekker in het stopcontact en even later kun je aan tafel", zegt John. Maar ook als je wat minder groots wil uitpakken, kan je bij Kippie terecht. "We hebben een ruim assortiment aan kant-en-klaar maaltijden, zoals nasi, bami, saté, pasta, noem maar op. Alleen maar op te warmen en toch de echte kwaliteit die te proeven is. Ideaal als je een dagje geen zin hebt om te koken."

Acties
Om het jubileum met de klanten te vieren heeft Kippie in week 16 een paar mooie aanbiedingen. Zo ontvang je 5 kippenpoten voor slechts 2,50 euro en ook voor 2,5 euro heb je 500 gram nasi of bami.