E-bikes testen met Wijtman Tweewielers in de Delftse Hout.
E-bikes testen met Wijtman Tweewielers in de Delftse Hout.

Wijtman E-bikes Opstapdag in de Delftse Hout

Algemeen

DELFT - Het is weer tijd voor de jaarlijkse opstapdagen voor E-bikes van Bike Totaal Wijtman. De rijwielspeciaalzaak aan de Westlandseweg 17 organiseert deze testdagen op zaterdag 7 en zondag 8 april in de Delftse Hout. Deze duren van 10.00 uur tot 17.00 uur. De opstapdagen voor E-bikes beginnen zoals gebruikelijk met een kop koffie op het terras van De Schaapskooi aan de Korftlaan 3. Daarna kunnen deelnemers allerlei types E-bikes testen in het prachtige natuurgebied. "Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld", zegt Arthur Wijtman. "Het is belangrijk dat je de juiste E-bike kiest. De ene elektrische fiets is de andere niet. Maar voor iedereen is er een geschikte fiets."
De natuurlijke omgeving van de Delftse Hout, met z'n paadjes, bruggetjes en boslanen, is een prima locatie om elektrische fietsen te testen. En wat te denken van de grote heuvel achter IKEA? Tijdens de Opstapdag zijn E-bikes van de gerenommeerde merken Gazelle, Batavus, Sparta, Koga en Cortina aanwezig. "En ook Freebikes, zelf samen te stellen en tunebare fietsen", legt Wijtman uit. "De grootte van de accu, wel of geen transportrek, kleurige componenten als het zadel, de banden en handvatten en de kleur van het frame. Normaal heb je dan binnen een week een zelfontworpen fiets. Bij de opstapdagen is van alle merken een vertegenwoordiger aanwezig voor uitleg. Neem je legitimatie mee!"
Alle voor- en nadelen van de E-bikes kun je zelf afwegen, om uiteindelijk de juiste keuze te maken. Bij het aanschaffen van een E-bike is er veel persoonlijke aandacht nodig. Jij bent het immers die er op gaat rijden. Een nieuwe E-bike is er vanaf 999 euro. "Het is ook mogelijk de huidige fiets mee te nemen om te laten taxeren en later eventueel in te ruilen", zegt Wijtman. "Tijdens deze dagen hebben we verschillende aanbiedingen en acties, waarbij het voordeel kan oplopen tot wel 700 euro."
Telefoon: (015) 257 82 31. Internet: www.wijtman.nl.

!