'Naar Buiten'-feest aan de Korftlaan
Foto: Martijn Linthorst

'Naar Buiten'-feest aan de Korftlaan

Op zondag 8 april is het de hele dag een drukke boel bij Duurzaamheidscentrum De Papaver. Het Natuurcentrum organiseert een duurzame lentefair en Stadsboerderij BuytenDelft opent officieel het waterspeeltuinseizoen. Een mooie gelegenheid om lekker naar buiten te gaan!

Er zijn tal van kraampjes rondom de Papaver. Als er partijen zijn die hun duurzame en/of biologische streek- en seizoensproducten ook willen aanbieden dan kan dat nog! Organisaties met duurzame initiatieven krijgen eveneens de ruimte om zich aan het publiek te presenteren. Bovendien is deze zondag een uitgelezen kans om kennis te maken met organisaties die regelmatig in Duurzaamheidscentrum De Papaver actief zijn zoals de Natuurwacht en de imkervereniging.

Lammetjes
Op de stadsboerderij aan de overkant kunnen kinderen en hun ouders zich vermaken door met natuurlijke materialen bootjes in elkaar te knutselen en kijken welke het snelste door de Waterspeeltuin gaan. Er zijn ook volop lammetjes dus; Naar buiten!

Buitenvertier
De 'Naar Buiten'-coalitie Delft is een samenwerkingsproject van verschillende groene partijen in de provincie Zuid-Holland.
Om de jeugd in en om Delft meer buitenvertier te bieden hebben Duurzaamheidscentrum De Papaver, Delftse Natuurwacht, IVN, Stadsboerderij BuytenDelft, Groenkracht, Buitenleeft, Ad Naturam, Kinderboerderij Tanthof, Stichting Kindertuinen, Jeugdcentrum de Notelaer (Pijnacker), JOGG-Delft en Paardeninzichten de handen ineengeslagen om een groot aantal buitenactiviteiten te ontwikkelen. Zo zijn o.m. de 'Lentespelen' en dit feest aan de Korftlaan ontstaan. In juni staan er modderdagen op het programma.
Kijk op www.papaverdelft.nl of op www.buytendelft.nl voor meer
informatie.

Meer berichten