Afbeelding

Toekomsttalent op spannende locaties

Algemeen

Van donderdag 31 mei tot en met zondag 10 juni is de historische binnenstad van Delft het decor van de achtste editie van het Delft Fringe Festival.

Het Delft Fringe Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste en grootste theaterfestivals voor jonge makers in Nederland. Op ruim 21 locaties spelen 55 opkomende podiumkunstenaars 400 voorstellingen in 11 dagen. Dit jaar verwelkomt het festival 4 cabaretvoorstellingen, 2 opera's, 2 circusacts, 3 live-art performances, 5 kleinkunst-voorstellingen, 7 muziektheatervoorstellingen, 9 dansvoorstellingen, 9 theatervoorstellingen, 9 muzikanten en bands en tot slot 4 familievoorstellingen.
De bezoekers van het Delft Fringe Festival zitten niet op het pluche in het theater, maar beleven de voorstellingen door het talent van de toekomst dicht op de huid van de artiest. De voorstellingen vinden plaats op spannende en onverwachte locaties in Delft. Het volledige programma is te vinden op www.delftfringefestival.nl.
Verrassend betaalbaar
De voorstellingen op het Delft Fringe Festival duren maximaal dertig minuten, waardoor je als bezoeker vier voorstellingen op één avond kunt bezoeken. Dat is verrassend betaalbaar! Voor € 7,50 geniet je van één spraakmakende voorstelling. En koop je het Delft Fringe Festivalbandje, dan ontvang je maar liefst € 2,50 korting op elke voorstelling die je bezoekt. Zo geniet je van een compleet avondje uit voor slechts € 22,50.

Altijd iets onverwachts
In 2016 en 2017 deed Jasper Smit mee aan het Delft Fringe Festival: 'Het Delft Fringe Festival 2016 was mega-belangrijk! Ik kwam uit de Camerettentournee en ik wist het even niet meer. Ik was al achttien jaar op weg om cabaretier te zijn. Nu mócht ik eindelijk alle theaters af en wilde ik niet meer! Zonder aanwijsbare reden!' verklaart Smit. "De intieme locaties van het Delft Fringe Festival brachten het enthousiasme terug. 'Ik kon het publiek in de ogen kijken, er gebeurde altijd wel iets onverwachts. Elk optreden was uniek."