Het is altijd een gezellige drukte bij de lentemarkt van De Papaver.
Het is altijd een gezellige drukte bij de lentemarkt van De Papaver.

Grote lentemarkt bij De Papaver

Algemeen

De Papaver aan de Korftlaan 6 verwelkomt op zondag 8 april de lente met een duurzame lentefair. Van 11.00 tot 16.30 uur kan je snuffelen langs kramen met duurzame en biologische streek- en seizoensproducten.

Ook bedrijven en organisaties die bezig zijn met duurzame initiatieven - zoals zonnepanelen en milieuvriendelijk onderhoud - presenteren zich. Voor de hongerige mens zijn er kraampjes met diverse bio-drankjes en ander lekkers. Verder zijn er diverse, leuke activiteiten voor jong en oud. Wil je bijvoorbeeld de boom in? Dat kan met boomklimbedrijf 'Treebeard'. Onder deskundige leiding kan je veilig de wereld eens vanuit een boomtop bekijken.
De lentefair is daarnaast een uitgelezen kans om kennis te maken met organisaties die regelmatig in De Papaver actief zijn. Van de kindertuinen en de natuurfotoclub tot de microscopievereniging en milieudefensie.
De fair valt samen met de officiële seizoensopening van de waterspeeltuin van de buren, Stadsboerderij BuytenDelft. Dit is de tweede keer dat het evenement wordt georganiseerd. Vorig jaar trok de duurzame fair bij De Papaver meer dan tweeduizend bezoekers.
Kijk voor meer informatie over de fair en alle standhouders op www.papaverdelft.nl of www.facebook.com/papaverdelft. Kraam huren? Neem via de website contact op met De Papaver.