Reint-Jan Brons is blij met zijn bestickerde bus. (Foto: PR)
Reint-Jan Brons is blij met zijn bestickerde bus. (Foto: PR)

Future Bikes voelt zich thuis bij Rodi

Algemeen

Onlangs liet Future Bikes hun bus naar volle tevredenheid bestickeren door de mannen van Rodi.

Future Bikes, die zich naast de verkoop van scooters zich ook richt op het onderhoud en de reparatie ervan, bestaat al ruim tien jaar. Klanten kunnen met alle soorten scooters bij de zaak terecht. "Zolang er twee wielen onder zitten en het een motor heeft, kunnen wij ermee uit de voeten!" aldus eigenaar Reint-Jan Brons. Vanwege de haal- en brengservice die de scooterspecialist tevens hanteert, is de bus noodzakelijk.

Goede verhalen
Brons koos voor Rodi vanwege de goede verhalen die hij had gehoord en gelezen. "We zien de producten van Rodi met regelmaat voorbij komen in de Delft op Zondag, je kan er eigenlijk niet omheen", lacht hij. "Dat zag er allemaal goed uit, dus de keuze was gauw gemaakt."

Positieve reacties
Het resultaat is erg naar het zin. De reacties op de levensgrote scootersticker die nu de bus siert, zijn overweldigend, volgens eigenaar Reint-Jan Brons. "Heel erg positief", vermeldt hij. "Zowel op Facebook als van klanten zelf, iedereen vindt het prachtig." Brons overweegt zeker nog eens terug te komen bij Rodi in de toekomst. "Ik heb nog spandoeken en dat soort dingen nodig voor in de showroom, dus ik twijfel er niet aan dat Rodi ons nog eens terugziet."