Bij Tennisschool Koos Heiligers kan je het hele jaar door terecht.
Bij Tennisschool Koos Heiligers kan je het hele jaar door terecht. Foto: Dennis van den Berg

Twaalf jaar tennisplezier bij Koos Heiligers

advertenties

Dinsdag 3 april start een nieuwe serie tennislessen bij Tennisschool Koos Heiligers aan de Schoemakerstraat 340/342.

De 'kas-vormige' hal van Tennisschool Koos Heiligers is een bijzondere hal. Zowel de zijwanden als het dak kunnen worden geopend, naar eigen ontwerp van Koos Heiligers, om tijdens de zomermaanden een koele bries binnen te kunnen laten.

Trouwe klanten
Hoewel er elk seizoen weer nieuwe leden aansluiten, heeft de tennisschool ook een trouwe klantenkring. "Er zijn mensen die al heel lang cursussen volgen", zegt Koos. "Sommigen al zeker twaalf jaar. Bij de meeste van die spelers is heel goed progressie zichtbaar." Het doel van de meeste deelnemers is om meer over tennis te weten te komen. Door beter te leren spelen, zul je volgens Koos ook steeds meer spelplezier krijgen. "Beter en verantwoord tennissen, dat betekent ook minder blessures".

Tennisles voor iedereen
Behalve door Koos zelf, worden de lessen gegeven door nog vier andere tennisleraren, allemaal door de KNLTB opgeleid. In de lessen komen techniek, tactiek en de conditionele aspecten uitgebreid aan bod. Omdat er nooit meer dan vier leerlingen tegelijk op een baan staan, hebben de leraren voldoende tijd en aandacht voor hun pupillen. Ook kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking kunnen tennis leren spelen bij Koos.

Tarieven
Tien lessen en twee keer vrijspelen overdag kost 146 euro of 175 euro voor 's avonds en in het weekend. De kindercursus van tien lessen kost 106 euro. Vrij huren van de banen kan ook, overdag en in het weekend voor 15 euro per uur. Een 26 weken-periode kost 370 euro in de zomer en 465 euro in de winter. Meer informatie via www.tennislesdelft.nl of (06) 496 088 42.