Nog even omrijden... (Foto: ML)
Nog even omrijden... (Foto: ML) Foto: Martijn Linthorst

Laatste werkzaamheden kruispunt Beatrixlaan

Algemeen

Door werkzaamheden op de kruising Prinses Beatrixlaan – Van Foreestweg van vrijdag 23 maart tot maandag 26 maart, loopt het verkeer ernstige vertraging op. Weggebruikers worden verzocht een alternatieve route te kiezen.

Dit weekend vinden de laatste werkzaamheden plaats aan het kruispunt. Om de overlast te beperken is er voor gekozen om de werkzaamheden in één weekend te laten plaatsvinden. Van zaterdagochtend 07.00 uur tot 01.00 uur 's nachts en vanaf zondagochtend 07.00 uur tot in de middag wordt het asfalt gefreesd. Dit brengt geluidsoverlast met zich mee. Na het weekend is het kruispunt weer volledig beschikbaar voor alle verkeer. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, is de aansluiting van de Van Foreestweg en de Ruys de Beerenbrouckstraat op de Prinses Beatrixlaan afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt met verkeersbegeleiders om het kruispunt geleid. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via borden. Buslijn 51 rijdt een aangepaste route. Kijk op www.connexxion.nl voor de tijden en busroute.

Auto
Autoverkeer vanaf de Prinses Beatrixlaan naar de wijk Hof van Delft kan rijden via de route Westeinde-Hugo de Grootstraat-Westplantsoen. Autoverkeer van Hof van Delft naar de Prinses Beatrixlaan wordt omgeleid via de route Phoenixstraat-Coenderstraat/Nieuwe Gracht-Westlandseweg. Gele borden geven deze omleidingsroutes aan. Doorgaand verkeer van en naar Rijswijk kan het beste gebruik maken van de A4 en A13.

Knip Kristalweg gaat weer dicht
Op de Kristalweg was de verkeersknip tijdens de werkzaamheden tijdelijk opengesteld voor doorgaand verkeer. Na de laatste werkzaamheden aan het kruispunt gaat de verkeersknip op maandag 26 maart weer dicht voor gemotoriseerd verkeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding