Wie is deze Indische tante?
Wie is deze Indische tante?

Win kaarten voor de Pasar Malam Istimewa

advertenties

De Pasar Malam Istimewa in Rotterdam is een cultureel feest waar Indonesië centraal staat. het is inmiddels een traditie in het paasweekend.

Lekker en betaalbaar Indisch eten bij verschillende kwaliteitsrestaurants, een grote Oosterse specialiteitenmarkt met leuke koopjes en geweldige optredens op het grote podium. Je waant je in tropische sferen met mooie decoratie en lekkere geuren. Hoewel een Pasar Malam van origine een Indisch evenement is, is dit een leuk dagje uit voor iedereen! 

Programma
De Pasar Malam Istimewa XL in Rotterdam Ahoy wordt gehouden in het paasweekend (31 maart-2 april) en heeft een zeer indrukwekkend programma met elke dag een dansgroep met danseressen die overvliegen uit Indonesië! Op 31 maart zullen Molukse dansen en concerten worden gegeven. Op de 1 en 2e Paasdag zullen ook bekende Indische artiesten optreden, Zoals Harold Verwoert, bekend van omroep MAX. Een andere gast, bekend onder de Indische jongeren is Ricky Risolles. En in plaats van eieren zoeken kunt u gerust zoeken naar de lekkerste eettentjes!

Lezersactie
Het kasteeltje en Delft op Zondag mogen 3x2 kaarten weggeven voor de Pasar Malam Istimewa XL in Rotterdam Ahoy 31 maart, 1 & 2 april (Paasweekend). Wat moet u doen? Om te winnen dient u de volgende vraag te beantwoorden:

Welke bekende Indische tante wordt door Charles van Harling geinterviewd?

U kunt uw antwoord tot uiterlijk dinsdag 20 maart mailen naar

maakkansopkaarten@delftopzondag.nl