De imposante entree van Heemskerk Juweliers in Ackershof. (foto: ML)
De imposante entree van Heemskerk Juweliers in Ackershof. (foto: ML) Foto: Martijn Linthorst

Gouden trouwringen op maat bij Heemskerk Juweliers in Ackershof Pijnacker

advertenties

PIJNACKER - Heemskerk Juweliers in winkelcentrum Ackershof heeft de grootste collectie trouwringen van de regio. In de collectie zijn vele merken vertegenwoordigd, waaronder Breuning, Blumer, Aller Spanninga, Dora, Aurodesign en Eternal. De trouwjurken en kostuums worden meestal als eerste uitgekozen. De trouwringen zijn als laatste aan de beurt. Maar die keuze moet wel de juiste zijn. Bij Heemskerk Juweliers zijn er trouwringen in diverse prijsklassen. Er is al een set gouden trouwringen vanaf 400 euro. "De ringen worden speciaal aangemeten, en daarna van A tot Z speciaal op maat gemaakt", zegt Ruud.
Bij aankoop van een set gouden trouwringen krijgt de klant een VIP cadeau bestaande uit een heerlijke schoonheidsbehandeling, te besteden bij Dermage Skinclinic Nootdorp. "En iedere week geven we via Facebook een bon ter waarde van 100 euro weg, te verzilveren bij aankoop van een set trouwringen", zegt hij. "Alleen even liken is voldoende om mee te doen."
Heemskerk Juweliers is een juwelier voor alle doelgroepen. Behalve deze zaak is er in winkelcentrum Ackershof ook Blincq, met een collectie gericht op specifieke trends zoals Buddha to Buddha en Zinzi. Informatie: (015) 369 30 24 of www.heemskerkjuweliers.nl.