Win kaarten voor hans en Grietje!
Win kaarten voor hans en Grietje! Foto: Esdor van Elten

Win kaarten voor Hans en Grietje!

Algemeen

Na een reeks betoverende sprookjesmusicals presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar tiende sprookje: Hans & Grietje De Musical. Op zondag 18 maart is de smakelijke familievoorstelling te zien in WestlandTheater De Naald in Naaldwijk.

In Hans & Grietje De Musical wordt de rol van Grietje vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne-karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze sprookjesmusical. Zij zorgen ongetwijfeld weer voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen.

Kom verkleed!
De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium.

Meet & Greet en Sprookjesafterparty
Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker swingen tijdens de Sprookjesafterparty in de foyer van het theater. Een gezellig feestje voor het hele gezin!

Win kaarten
Het kasteeltje en Delftopzondag mogen 2 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling van 16:00 uur in WestlandTheater De Naald in Naaldwijk. Wat moet u doen? Beantwoord deze vraag:
Welke bekende Groene Van Hoorne-karakters worden hier geinterviewd?

U kunt uw antwoord tot uiterlijk dinsdag 13 maart mailen naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl