Stephan Brand
Stephan Brand

The Green Key & Art Centre Delft

Algemeen

Op maandag 12 maart 2018 zal de heer Stephan Brandligt (wethouder duurzame ontwikkeling van de Gemeente Delft) om 10.00 uur een golden greencard van Green Key officieel onthullen bij Art Centre Delft.

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven, die er alles aan doen om het milieu te sparen zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Deze gecertificeerde bedrijven voldoen aan de normen die gesteld zijn door Stichting KMVK [Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit] en gaan daarbij verder dan de normale wet- en regelgeving.

Bijzondere locatie
Art Centre Delft is een bijzondere locatie midden in de natuur, waar men naast zakelijke vergaderingen ook voor particuliere doeleinden terecht kan.
Er wordt naast het comfort van de gast ook bijzondere aandacht besteed aan de status van natuur en milieu. Zonnepanelen, lichtsensoren, spaarlampen, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en een biologische keuken zijn elementen die de golden greencard alleszins rechtvaardigen.
Info
Locatie: Art Centre Delft – Rotterdamseweg 205 te Delft – www.artcentredelft.com. Tijd: maandag 12 maart 2018 van 10.00 – 11.00 uur