Afbeelding

Schieoevers verbindt en werkt!

Algemeen

"De argeloze bezoeker loopt met open mond door de vernieuwde Schieoevers. Woorden schieten tekort. Op de groene daken, muren en ramen worden duurzame innovaties toegepast. De werknemers van de vele innovatieve bedrijven werken op speelse hoogte in volmaakte harmonie met de productiebedrijven die de begane grond bevolken. Er wordt gewerkt, geëxperimenteerd, uitgevonden, ontwikkeld en geproduceerd. Een gebied waar vrijheid heerst en ruimte is voor vernieuwing. Een gebied met een grote aantrekkingskracht."

De gemeente heeft het voornemen om op de Schieoevers woningen te realiseren. Lijm & Cultuur en Improve hebben net als veel andere ondernemers in dit gebied een andere visie. Schieoevers is van grote economische waarde en slaat bruggen tussen hoogwaardige kennisontwikkeling en vakkundige realisatie, tussen wetenschap en ambacht, tussen verbeelding en werkelijkheid.
Lijm & Cultuur en Improve willen zorgen dat de kansen die er liggen ten volle worden benut en hebben hun visie op een mogelijke toekomst vertaald in het bijgaande beeld. Wij willen dat de unieke kwaliteiten van de Schieoevers gekoesterd worden en dat innovatie, duurzaamheid en werkgelegenheid er worden gestimuleerd. Zodat er in Delft voor alle bewoners en beroepen werk blijft bestaan en in de toekomst meer werk zal ontstaan. Laat onze verbeelding u inspireren en helpen bij het vormen van uw eigen mening!