De klant is koning bij "KAISER" administraties in Delft

advertenties

DELFT – A & AK Kaiser administraties aan de Delfgauwseweg 210 kan uw aangifte inkomstenbelasting (IB) verzorgen bij u thuis of op kantoor.

Elk jaar worden er wijzigingen doorgevoerd in de belastingwetgeving. Dit maakt de aangifte inkomstenbelasting voor u niet overzichtelijker. "Wij weten als geen ander welke mogelijkheden er zijn voor particuliere belastingplichtigen", zegt Robert Kaiser. "We verwerken uw aangifte zorgvuldig en snel." Gemak dient de mens: de klant is koning. Dat gaat op bij A & AK Kaiser administraties. "Wij komen met een laptop bij u aan huis en verzorgen de aangifte ter plekke. Heel efficiënt en tijdbesparend, omdat vragen van u en ons direct beantwoord en verwerkt kunnen worden. U krijgt dan ook direct te horen wat u nog aan inkomstenbelasting kunt verwachten en de aangifte wordt direct verstuurd. U krijgt de aangifte digitaal in uw mailbox."

Checklist
Om de aangifte IB 2017 voor u efficiënt te laten verlopen, kunt u alvast de checklist aangifte IB17 opvragen via "contact" op de website van A & AK administraties.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek via (015) 257 65 56 of (06) 221 703 08. Kaiser Administraties is gevestigd aan de Delfgauwseweg 210, 2628 EX in Delft.
Voor meer informatie: www.kaiseradministraties.nl.
Volg het kantoor op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van leuke acties en handige fiscale tips.