Een 'ingepakte' voorraad Renault Clio, met veel voordeel tijdens de Big Sale. (foto's: ML)
Een 'ingepakte' voorraad Renault Clio, met veel voordeel tijdens de Big Sale. (foto's: ML) Foto: Martijn Linthorst

Big Sale bij Renault Autohaag Zeeuw Delft met volop voorraadvoordeel!

Algemeen

DELFGAUW - Bij Autohaag Zeeuw Delft vindt momenteel de Big Sale plaats. Een jaarlijkse tijdelijke actieperiode vol met voordeel. Het voordeel voor de klant kan wel oplopen tot 2.750 euro.

De actieperiode duurt tot en met zondag 25 februari. De vestiging in Delfgauw van deze Renault-dealer is dan EXTRA geopend van 11.00 tot 16.30 uur en volledig gericht op de verkoop van voorraadauto's met veel voorraadvoordeel", zegt vestigingsmanager Ed Mouton.

Jaarlijks succes
"De Big Sale is een jaarlijkse, zeer succesvolle actie. Maar let op, de actievoorwaarden gelden zo lang de voorraad strekt. Autohaag Zeeuw is één van de grootste Renault-dealers en dat betekent groot inkopen, en voor de klant betekent dat weer het voordeel van hoge kortingen die gegeven kunnen worden."

Kort maar krachtig
Big Sale bij Autohaag Zeeuw Delft is een 'kort maar krachtige' actie. Het volgende maakt wel duidelijk waarom je deze periode echt eens langs moet gaan. Bijvoorbeeld 12x een Renault Twingo Collection. Normaal 12.890 euro, nu voor 10.890 euro: dat is 2.000 euro voordeel. Liever een vast bedrag per maand betalen? Kies dan voor private lease vanaf 225 euro per maand.
En 18x is er de Renault Clio Zen. Met een prijsverschil van 2.250 euro. Normaal namelijk 17.790 euro, nu voor 15.540 euro. Met de private lease constructie betaal je 289 euro per maand..
En dan zijn er nog 15x Renaults Mégane Zen. Op het prijslabel staat 21.590 euro, terwijl dit normaal 23.590 euro is. "Ook weer een prijsverschil van 2.000 euro, máár nu ook nog eens met een EXTRA accessoires cheque van 750 euro", legt Mouton uit. "Private lease rijden komt bij dit model op 395 euro per maand."

Bedrijfswagens
De Big Sale voor personenauto's is een mooi moment om de ook succesvolle Big Sale actie nog even te verlengen. "Ook voor de ondernemer is er namelijk veel voordeel. De Big Sale voor bedrijfswagens!"
Bij dit event, dat is verlengd tot woensdag 28 februari, kan het voordeel oplopen tot wel 26 procent korting èn 750 euro aan gratis accessoires cadeau. Big Sale voor bedrijfswagens betekent maximaal voordeel: de vakman profiteert van extra veel voordeel bij aanschaf van de Renault Kangoo, Trafic of Master. "Dit is dus echt een heel goed moment om een nieuwe bedrijfswagen te kiezen. Behalve de genoemde 750 euro aan accessoires ook nog eens een gratis Weber BBQ", aldus Mouton. "Je rijdt al een bedrijfswagen vanaf 97 euro per maand. Wij bieden altijd een bedrijfswagen op maat, kom langs in de showroom."

Weber BBQ
De Kangoo, de Trafic en de Master kosten respectievelijk 118, 185 en 195 euro per maand. Dat is inclusief onderhoud en verlengde garantie. Dit komt neer op een korting van 25 procent op de Kangoo en Trafic, en 26 procent op de Master. De drie modellen hebben dan respectievelijk 400, 650 en 750 euro aan gratis accessoires èn die gratis Weber BBQ.

Pro+ centers
Autohaag Zeeuw Delft is een Renault Pro+ center. Dit Pro+ center is bij uitstek ingericht voor de zakelijke markt. Daarnaast heeft Autohaag Zeeuw Delft een eigen Rent afdeling in Delfgauw voor onder andere shortlease en lang verhuur.

Autohaag Zeeuw Delft
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl

Afbeelding