Slapen als in en hotel... (Foto: PR)
Slapen als in en hotel... (Foto: PR) Foto: PR

Spaar voor Van der Valk dekbedden bij PLUS

advertenties

Delft/Den Hoorn – Op zondag 28 januari start er bij de PLUS supermarkten in Delft en Den Hoorn een geweldige spaaractie voor heerlijke en hoogwaardige dekbedden van Van der Valk.

Door de vele aanvragen van gasten uit de verschillende Van der Valk Hotels zijn de dekbedden ook voor thuisgebruik beschikbaar gekomen. Klanten van PLUS Bomenwijk, Martin Panis, Tanthof en Van Leeuwen kunnen thuis nu ook de luxe en het comfort van het exclusieve dekbed ervaren! De luxe 100% microfibre buitenhoes zorgt voor een heerlijke soft toch en geeft een optimale ventilatie. Hierdoor slaap je onder een fris en comfortabel dekbed, waarbij de holle vezel de warmte op een prettige manier reguleert. Het dekbed met de unieke Ecodown synthetische vulling heeft het comfort van dons met de praktische eigenschappen van synthetisch. Het dekbed is daarbij wasbaar op 60 graden en 100% anti-huisstofmijt. De dekbedden kunnen gedroogd worden in de droogtrommel.
Het sparen gaat bij PLUS Bomenwijk, Martin Panis, Tanthof en Van Leeuwen heel snel: bij iedere 10 euro aan boodschappen* ontvangt men een spaarzegel en bij 10 zegels is de spaarkaart al vol. Men krijgt op de spaarkaart 1 zegel cadeau dus men hoeft maar 9 zegels te sparen.
Bij inlevering van een volle spaarkaart gelden de volgende spaarprijzen:
Dekbed 140x200 cm van €79,95 voor €27,00
Dekbed 240x200 cm van €109,95 voor €47,00.
De korting t.o.v. de normale prijs kan dus oplopen tot maar liefst 66%!
Verder ontvangt men bij iedere dekbed een kortingsvoucher voor een Van der Valk hotelarrangement.
De actie duurt tot en met zaterdag 10 maart 2018. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden tot en met zaterdag 17 maart 2018.

PLUS. Goed slapen. Daar houden we van.