Nieuw talent of doorgewinterde profs. Je komt ze tegen op het Open Podium. (Foto: PR)
Nieuw talent of doorgewinterde profs. Je komt ze tegen op het Open Podium. (Foto: PR) Foto: PR

Open Podium de Centrale

cultuur

Delft - Zondag 28 januari is er bij de Centrale Delft weer een Open Podium middag.

De Centrale zoekt vooral creatieve vernieuwende kleine acts die groots qua impact zijn. Zondag 28 januari hebben zich weer enkele leuke kleine acts aangemeld. Waaronder de 2 hieronder opmerkelijke muziekformaties.

Rock Morton
Rock Morton is een Delftse band die zich al in de jaren 80 liet horen Toen stevig elektrisch. Nu akoestisch. Het is Rock, maar niet recht door zee, mooie melancholische klanken maken de formatie bijzonder.

Vaarwater
Vaarwater bestaat uit Richard Seba en Frederique Arnold. Zij uit de kleinkunst, hij een singer songwriter. Ongetwijfeld leidt dat tot mooie kunstwerkjes. Afgelopen zomer stonden ze allebei in het zelfde theater bij een evenement, wat hun eerst ontmoeting was. Nu, ruim een half jaar later samen en veel schrijven aan de keukentafel treden ze samen op.

Gelegenheid
Elke laatste zondag van de maand kunnen bezoekers genieten van verrassende acts, nieuw talent of doorgewinterde professionals die een unieke try-out hebben van iets wat al zo lang op de plank lag. Iedereen kan de gelegenheid aanpakken om zich aan te melden voor een van komende maanden. Dit kan per mail naar: openpodium@decentraledelft.nl en vertel dan wat je wil gaan doen en hoe de act of band heet.

Een basis geluidvoorziening is aanwezig.

De Centrale Open Podium, zondag 28 januari vanaf 14.30 uur. Deelname (aanmelding vooraf) en toegang gratis.