‘Beauty en het beest’ is een muzikaal theaterspektakel over een dapper meisje. (foto: Noa Verhofstad)
‘Beauty en het beest’ is een muzikaal theaterspektakel over een dapper meisje. (foto: Noa Verhofstad) Foto: Noa Verhofstad

Avontuurlijk hip sprookje met Delfts tintje in Theater de Veste

Algemeen

De voorstelling 'Beauty en het beest' laat zien dat echte schoonheid van binnen zit. Want wie durft het beest te kussen? De dappere Beauty die verder kijkt dan zijn uiterlijk. MAAS theater en dans geeft een frisse actuele draai aan het oude sprookje. Op vrijdag 26 januari is deze familievoorstelling te zien in Theater de Veste.

En heel leuk, er spelen tien Delftse kinderen mee die zijn geselecteerd na auditierondes.
'Beauty en het beest' is een muzikaal theaterspektakel over een dapper meisje en een verwende prins, met twee jaloerse zussen, grappige bediendes, magische goocheltrucs, een zingend bos en een groep dappere kinderen. Een betoverend liefdesverhaal met acrobatische dans en virtuoze, meerstemmige zang voor iedereen vanaf 8 jaar. En het Nederlands Kamerkoor doet mee. Maas won in 2017 de Gouden Krekel (een prijs voor meest indrukwekkende jeugdproductie) voor de voorstelling 'Liefde'. Het gezelschap is vaker in Theater de Veste te zien geweest en hun voorstellingen zijn zeer geliefd.

Met korting
via deze krant

Lezers van Delft op Zondag kunnen met 5 euro korting naar de voorstelling. Bestel hiervoor via www.theaterdeveste.nl en voer bij het afrekenen de actiecode 'beautydelft' in of bel met de kassa van het theater 015 – 212 13 12.