De Opwarmavond van 2017 was er één om in te lijsten. Ook de volgende editie belooft mooi te worden.
De Opwarmavond van 2017 was er één om in te lijsten. Ook de volgende editie belooft mooi te worden. Foto: Koos Bommelé

Kabbelgat warmt zich op voor carnaval

Algemeen

KABBELGAT – Alle Delftse carnavalsverenigingen organiseren zaterdag 27 januari in Sporthal Kerkpolder de Opwarmavond. Dit is de carnavalsavond voor alle Delftenaren van jong en oud, die ongedwongen willen feesten in een carnavaleske uitdossing.

De Opwarmavond is al meer dan 17 jaar een begrip en wordt vol enthousiasme georganiseerd door de gezamenlijke Delftse Carnavalsverenigingen. Elk jaar zien zij weer een uiterst bont verkleedde zaal compleet uit hun dak gaan. Na 12 jaar zich met vol enthousiasme te hebben ingezet heeft voorzitter Dolf Nowee het stokje overgedragen aan Jeffrey Tiggers . Hij en vele vrijwilligers van de deelnemende carnavalsverenigingen maken er weer heel veel werk van om een mooi feestje te organiseren. Dit jaar gaat de Opwarmavond gepaard met spetterende optredens van onder andere de Double DJ's en Johnny Gold. Verder zal Disco Rainbow de hele avond garant staan voor een topavond. In de kleine zaal van d.v.v. Delft vinden bezoekers de hele avond 'ouderwets' carnaval, met alle oude carnavalskrakers uit de luidsprekers van Disco Martin Green. Dit wordt afgewisseld met spetterende optredens van boerenkapel De Zwiebels.
De avond zal vanaf 19.30 uur plaatsvinden in Sporthal Kerkpolder aan de Kerkpolderweg 12 in Delft . Het feest duurt tot 01.00 uur.
Entree kaarten kosten 15 euro. Net als vorig jaar is er weer een professionele garderobe aanwezig die tegen een vergoeding van 1 euro 50 op de jassen en tassen past. De toegang is vanaf 16 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.stichtingdcv.nl n de volgende voorverkoopadressen: Van der Plank Tweewielers aan de Papsouwselaan, Funny's Feestartikelen aan het Oosteinde, VakantieXperts van der Werf in de Hoven Passage en bij alle deelnemende carnavalsverenigingen.