<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Garageboxen en bedrijfsruimten van nieuwbouwproject ´Schiekade´.
Garageboxen en bedrijfsruimten van nieuwbouwproject ´Schiekade´.

Project Schiekade nadert zijn oplevering

DELFT - Op bedrijventerrein SchieOevers Noord aan de Rotterdamseweg 370 wordt momenteel nieuwbouwproject 'Schiekade' gerealiseerd. Er zijn nog enkele garageboxen en bedrijfsruimtes te koop / te huur.

Dit nieuwbouwproject biedt werk- en opslagruimtes in allerlei oppervlakte-varianten voor ondernemers en particulieren. Van garageboxen - beschikbaar in twaalf verschillende types - tot bedrijfsunits van 140 tot wel 280 vierkante meter. De garageboxen en bedrijfsruimtes worden te koop en te huur aangeboden. Het project valt op door zijn fraaie architectuur en de grote zorg die besteed is aan veiligheid. Zo is het complex geheel afsluitbaar en biedt het alleen toegang middels een tag-systeem.

Camera´s
Daarnaast zijn alle rijstraten voorzien van camera's die zo opgesteld staan dat alle garageboxen en bedrijfsunits zichtbaar zijn. De garageboxen zelf zijn rijkelijk uitgerust met elektra, verlichting en een automatisch bedienbare overheaddeur. De oplevering van de eerste garageboxen staat gepland voor begin februari.


140 Vierkante meter
Bedrijfsruimtes van 140 vierkante meter met verdiepingsvloer. Op zichtlocatie gelegen, aan de Rotterdamseweg 370, zijn de laatste twee bedrijfsruimtes te koop of te huur. De bedrijfsruimte heeft een voetprint van 140 vierkante meter en is voorzien van een betonnen verdiepingsvloer van eveneens 140 vierkante meter. Uitermate handig voor ondernemers die praktische vloermeters willen combineren met een kantine- en/of kantoorfunctie. Er zijn ruim voldoende eigen parkeerplaatsen voorhanden.
Bezichtigen?
De ontsluiting op de A4 en A13 via de Kruithuisweg is slechts drie autominuten rijden. Voor een bezichtiging of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met projectontwikkelaar Schiekade Delft bv via telefoonnummer (0174) 64 00 00.
Via de website www.schiekadedelft.nl kunt u alvast de nog beschikbare garageboxen en bedrijfsruimtes bekijken.

Bedrijventerrein SchieOevers
SchieOevers is een uitzonderlijk bedrijventerrein van 120 hectare, dat ligt in een dynamische omgeving. Het terrein wordt gebruikt door ruim tweehonderd ondernemers, actief in meer dan 150 bedrijfsgebouwen. Het is daarmee het grootste bedrijventerrein van de stad Delft en levert een bijdrage van ruim 10 procent aan de werkgelegenheid. De Gemeente Delft streeft een stijging van de werkgelegenheid van ongeveer 40 naar 70 werknemers per hectare na. De locatie is prima te bereiken via wegen, spoor en water. SchieOevers ligt aan de Kruithuisweg (N470) met directe aansluiting op de A13 (Rotterdam – Den Haag) en de A4 (Delft – Amsterdam).
Daarnaast ligt Rotterdam Airport op 10 kilometer en Schiphol op 60 kilometer van SchieOevers.

BedrijvenKring SchieOevers
BedrijvenKring SchieOevers is altijd op zoek naar nieuwe leden. Het managen van een onderneming is een hele opgave, waarbij u elke dag weer optimaal rendement uit u zelf moet halen. Uw participatie in BKS verzekert u van professionele ondersteuning bij de kwaliteit van het bedrijventerrein: de bereikbaarheid, parkeermogelijkheden en veiligheid. Ook is BKS namens u actief als gesprekspartner bij de Gemeente. In uw belang. Vergroot uw rendement. Laat u inspireren door de netwerkbijeenkomsten die ook een goede gelegenheid zijn om ervaringen uit te wisselen en uw netwerk uit te bouwen. Meer informatie: www.bksonline.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>