<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Directeur Leo Harteveld temidden van zijn occasions in de showroom.
Directeur Leo Harteveld temidden van zijn occasions in de showroom.

Nette en kwalitatief hoogstaande occasions bij Autobedrijf Harteveld

PIJNACKER - Bij Autobedrijf Harteveld aan de Delftsestraatweg 26C in Pijnacker staan stuk voor stuk Top Occasions in de showroom. In aantal zijn dat er altijd ongeveer dertig.

In de showroom van Autobedrijf Harteveld vind je niet alleen auto's van de merken Saab en Subaru. Vooral met het eerste merk heeft dit bedrijf gedurende lange tijd z'n goede naam opgebouwd. Later is het bedrijf zich ook gaan specialiseren in het merk Subaru. En nog weer later ook in Volvo. "Maar ons aanbod bestaat uit alle denkbare merken", zegt directeur Leo Harteveld. "Allemaal nette, kwalitatief hoogstaande occasions. En daarbij is leeftijd nog niet eens het allerbelangrijkste."
Het aanbod van dit autobedrijf begint bij wijze van spreken bij de B van BMW en loopt tot en met de V van Volvo. "En alles daar tussen in is mogelijk", aldus Harteveld.
Momenteel staat er een interessante Top Occasion extra in de schijnwerpers. Het betreft de Citroën C4 Cactus 1.2 Puretech Shine automaat, met als bouwjaar 2016. Op de teller staan nog geen 12.000 gereden kilometers. "Deze en feitelijk alle occasions worden afgeleverd inclusief afleverbeurt en indien nodig een APK-goedkeuring. Standaard zit er zes maanden BOVAG-garantie op een Harteveld-occasion."
Bij dit bedrijf kun je behalve voor de aanschaf van een occasion ook terecht voor het onderhoud en reparaties. De drie monteurs zijn opgeleid voor Saab en Subaru en hebben de laatste jaren ook gerichte training gekregen voor alle andere merken.
Cliënten worden aan de balie geholpen door de medewerkers Anne, Anja en Tessy. Autobedrijf Harteveld is nu al weer een aantal jaar gevestigd aan de Delftsestraatweg in Pijnacker. Makkelijk te vinden bij Van den Berg Machines en bij Future Bike en Quartel Modelbouw. Het bedrijf is dus wat kleiner behuisd dan voorheen, in dat grote pand op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw. "We zijn vooral een dorpsgarage, met een persoonlijke benadering, waarbij we de verkoop, het onderhoud en reparaties doen in nauw overleg met de klant.
Informatie: (015) 256 51 00
of
www.autobedrijfharteveld.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>