John van Santen:
John van Santen: "De autoruit snel en vakkundig laten vervangen of repareren, dat kan bij GlasGarage Delft." Links Anita Ruijgt van de GlasGarage administratie.

GlasGarage Delft staat – altijd - klaar bij autoruitschade

Algemeen

DELFT – Een schade in de autoruit, dat is vervelend! Of je nu particulier, zakelijke rijder, leaserijder, verzekerd of niet verzekerd bent, het blijft vervelend!

GlasGarage Delft is sinds 2003 onderdeel van autobedrijf EDA de Heus BV. In het begin moest dit nog echt ontdekt worden, maar gaandeweg werd het steeds drukker in de werkplaats.
GlasGarage Delft staat dan ook 24/7 voor u klaar. Schade door steenslag, inbraakschade en het vervangen van voor-, zij- en achterruiten, dat is specialistisch werk. De voorruit van een auto is ´gelijmd´, maakt helemaal deel uit van de carrosserie, en is vaak voorzien van sensoren en/of camera's. Soms zit een autoruit boordevol electronica! Het is dus van het grootste belang dat de nieuwe ruit er weer op exact dezelfde manier in gemonteerd wordt. Dus ook het afstellen van de sensoren en/of camera's horen bij dit proces.
Tegenwoordig verricht GlasGarage Delft dagelijks werkzaamheden. "Het is een unicum dat we dit in zo'n korte tijd hebben kunnen opbouwen", zegt eigenaar Aad van Winden.
GlasGarage Delft handelt dit soort schades direct af. Wij handelen de financiële afwikkeling, indien de klant verzekerd is, rechtstreeks af met de verzekeringsmaatschappij! Onze GlasGarage leverancier heeft 95 procent van de bestaande ruiten van alle gangbare automerken op voorraad. Dit betekent dat de beschikbare materialen ruim op tijd in de werkplaats aanwezig kunnen zijn. Hierdoor kunnen de schades binnen 24 uur worden verholpen. Bij een ster-reparatie kan de klant er altijd op wachten. Het injecteren in combinatie met de droogtijd bedraagt ongeveer 45 tot 60 minuten, afhankelijk van de aard en de grootte van de inslag. "De dagelijkse werkzaamheden worden dan ook uitgevoerd door een FOCWA-gecertificeerd autoruitspecialist, iemand met het juiste opleidingsniveau. Lopen de werkzaamheden hoog op en is het erg druk, dan spring ik hier ook nog wel bij."
Een particuliere autorijder die zelf de ruit van zijn auto vervangt, dat komt niet veel voor. Maar ook de meeste autobedrijven zijn hier niet echt in thuis. "Juist door onze ervaring, speciale gereedschappen, materialen en opleiding zijn wij in staat om snel en adequaat te handelen! Graag wordt dan ook gebruik gemaakt van GlasGarage Delft. Bijkomend voordeel is, dat we, ook voor onze collega-autobedrijven, rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij afwikkelen", gaat hij verder. "We ontzorgen daarmee een collega-autobedrijf, door probleemoplossend op te treden. Een traject compleet met fotodossier, waarin foto's van de auto met ruitschade, ruit-accessoires, het type ruit en de volledig herstelde auto in opgenomen zijn, zorgen voor een feilloze en snelle afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij, assurantie-tussenpersoon of leasemaatschappij!"
Bent u niet verzekerd voor ruitschade, dan weet u nu dat GlasGarage Delft de ruit voor de beste prijs en kwaliteit kan vervangen of repareren. Laat u toch nog verrassen!
Heeft u eens schade aan de voorruit van uw auto. Of aan één van de andere autoruiten? Breng hem dan langs bij GlasGarage Delft van EDA de Heus BV. Uw vertrouwde ruit-specialist!


GlasGarage Delft
EDA de Heus
Schieweg 63
(015) 361 09 23
24-uurs: (0800) 12 46
www.glasgarage.nl/delft