Thomas Krikken, afdelingsleider Wasstraat bij Idenburg Car Solutions. (foto's: ML)
Thomas Krikken, afdelingsleider Wasstraat bij Idenburg Car Solutions. (foto's: ML)

BOVAG WinterWasWeken bij Idenburg Car Solutions

Algemeen

De auto wassen in de winter, veel mensen denken dat het niet de moeite waard is. In mindere weersomstandigheden zal de auto toch snel weer vuil en vies zijn. Toch is het zowel voor je eigen veiligheid als voor de conditie van je auto goed om ook tijdens de winterperiode je auto te laten wassen.

Als je tijdig de auto een wasbeurt geeft, dan blijven de sensoren naar behoren werken en krijgt pekel geen kans om roest te veroorzaken. Houd je auto in topconditie en zorg dat je veilig de weg op gaat! Bij Idenburg Car Solutions maak je tijdens de WinterWasWeken bovendien kans op diverse prijzen, met als hoofdprijs een auto ter waarde van 10.000 euro!
Iedereen die in januari z'n auto laat wassen bij Idenburg Car Solutions ontvangt in het kader van de BOVAG WinterWasWeken bij elk bezoek een kanskaart. Elke kanskaart geeft sowieso recht op een wellness-voucher voor een 2=1 wellness bezoek bij diverse geselecteerde locaties. Of een mini-krantenabonnement met tot zes weken gratis een krant. Of een reis-voucher. Daarnaast maakt de klant dus kans op een auto ter waarde van 10.000 euro, één van de vier wintersportcheques of één van de fantastische andere prijzen. "Wie in januari bij ons komt wassen, zal merken dat onze wasstraat is verbeterd met nieuwe borstels en een nieuw soort foam", zegt bedrijfsleider Erik Idenburg. "In de straat is nu onder meer een nieuwe dakborstel die rond afloopt. In de vorm van het dak dus, voor een nog beter resultaat. De mix van deze textiele borstels en deze foam geven ècht het beste resultaat. In de wasstraat is er ook een grondige bodemwas."
Maar hoe maak je nu kans op die prijzen? Meedoen is heel simpel. Met de unieke code op de kanskaart kan de kaart en dus deelname via internet automatisch worden geactiveerd. De winnaar van de hoofdprijs mag zelf een nieuwe of gebruikte auto, met BOVAG-garantie uiteraard, uitzoeken voor een maximumbedrag van 10.000 euro. Alle prijswinnaars ontvangen telefonisch of per e-mail bericht van BOVAG.
Erik Idenburg legt nog maar eens uit waarom het van groot belang is om juist nu de auto regelmatig te wassen: "In de winter liggen de wegen bezaaid met troep. Sneeuwresten, modder, pekel en andere viezigheid kunnen de lak en de velgen aantasten, maar hechten zich ook in de wielkasten en aan de onderkant van de auto. Daar heeft de auto vanzelfsprekend onder te lijden, niet alleen qua uitstraling, maar ook qua functioneren. Bedenk daarbij dat veel moderne auto's allerlei systemen aan boord hebben die gebruik maken van camera's, sensoren en radars. Als die besmeurd zijn, werken ze niet meer of niet goed, dus een regelmatige wasbeurt is zeker geen overbodige luxe. En de komende weken levert het tijdens de BOVAG WinterWasWeken bij ons bedrijf ook nog een mooi extraatje op voor iedereen."

Nog steeds loopt bij Idenburg Car Solutions bovendien de winterbanden-actie vier halen = drie betalen. Zeker als de temperatuur laag is, dan is het niet verstandig om zomerbanden onder de auto te hebben. De stelregel van bandenspecialist Ron is duidelijk. "Ja, je kunt het eigenlijk heel makkelijk onthouden", zegt Ron. "Zomerbanden zijn onder de 7 graden Celsius harder, waarmee de remweg wordt verlengd. Winterbanden worden onder de 7 graden zachter, waardoor de remweg korter wordt. Dat is natuurlijk heel belangrijk. De remweg moet zo kort mogelijk zijn om een aanrijding of botsing te voorkomen."
Winterbanden zijn gemaakt van rubber dat zich aanpast aan koude temperaturen en hebben een ander profiel. Op die manier blijf je een goede grip op de weg houden en is de remweg korter. "En in de hele maand januari voeren we de gratis wintercheck uit, met een nauwkeurige controle op meer dan twintig onderdelen. Helemaal gratis en ook voor nieuwe klanten", aldus Erik Idenburg.

Idenburg Car Solutions
Schieweg 81,
2627 AT Delft
(015) 257 16 70
www.idenburgcarsolutions.nl

Afbeelding