Het team van metaalbewerkingsbedrijf Van der Velde Delft BV, gevestigd aan de Voltaweg.
Het team van metaalbewerkingsbedrijf Van der Velde Delft BV, gevestigd aan de Voltaweg.

Kwaliteit door vakmanschap bij metaalbewerkingsbedrijf Van der Velde

Algemeen

DELFT - Metaalbewerkingsbedrijf Van der Velde zit in de groei. Deze groei heeft ertoe geleid dat sinds 1 juni j.l. het bedrijf het naastgelegen pand heeft betrokken. Hierdoor is een capaciteit van ruim 1.400 vierkante meter ontstaan.

Metaalbewerkingsbedrijf Van der Velde aan de Voltaweg 10 staat voor metaalbewerking in de meest brede zin van het woord. Het bedrijf werkt in principe business to business, wat wil zeggen dat de opdrachtgevers (grote) bedrijven zijn.


Core business
Wat te denken van Shell, TNO, TU Delft, Prysmian, Deltares, NedTrain en nog vele andere. "We werken wel voor particulieren, maar dat is niet onze core-business", legt Ronald Wiegel uit. "Er komen hier best nog aardig wat particulieren binnen wandelen en die bedienen we dan zo goed mogelijk naast onze andere werkzaamheden."


Machinebouw
Metaalbewerkingsbedrijf Van der Velde is altijd van de familie Van der Velde geweest. Het is opgericht in 1918 en de laatste Van der Velde, namelijk Adri, heeft de zaak in januari 2016 overgedaan. "Ondertussen blijven we de klanten gewoon bedienen zoals altijd of beter", zegt Wiegel. "Al willen we ons naast de metaalbewerking bijvoorbeeld ook meer gaan toeleggen op machinebouw, staalconstructies en zelfs elektrotechniek."

Kwaliteit - vakmanschap
"Dit jaar hebben we twee machines opgeleverd met componenten als pneumatiek, elektrotechniek en hydrauliek. Met de uitbreiding zijn dat soort projecten steeds meer mogelijk geworden."
In al de werkzaamheden biedt metaalbewerkingsbedrijf Van der Velde kwaliteit en vakmanschap. Het werk wordt gedaan door dertien medewerkers en er loopt ook regelmatig een leerling mee.

Lustrumjaar
Zoals hierboven genoemd is het bedrijf opgericht in 1918. Komend jaar wordt het 100-jarig bestaan dan ook groots gevierd!

Informatie
Benieuwd naar wat Van der Velde Metaal voor ù kan betekenen? Neem dan een kijkje op de vernieuwde website:
www.vanderveldemetaal.nl.
Telefoon: (015) 261 21 00.