De imposante Dacia Duster.
De imposante Dacia Duster.

De vanafprijs van de Dacia Duster blijft onder 20 mille

Algemeen

DELFGAUW - Dacia levert vooralsnog één benzinemotor in de Duster: een 125 pk sterke 1.2 TCe motor. Het blok brengt zijn vermogen naar de voorwielen en indien gewenst naar zowel de voor- als achteras.

De Dacia Duster in Essential-uitvoering kost 19.280 euro. De Comfort en Prestige kosten respectievelijk 20.680 en 22.180 euro. De uitvoering met vierwielaandrijving komt op 22.280 euro voor de Essential.

4-Wheel variant
De Comfort en Prestige kosten met vierwielaandrijving 23.680 en 25.180 euro. In nog weer een later stadium voegt Dacia een 115 pk sterke SCe Bi-Fuel aan de line-up toe, een motor die ook op LPG naar behoren presteert.

Overal verbeterd
Schakelen gaat in alle gevallen met een handgeschakelde zesbak. Vanaf januari staat de nieuwe Duster bij de Dacia-dealers. De nieuwe Duster is in nagenoeg elk opzicht verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers. Met name op het gebied van de afwerking en het materiaalgebruik heeft de auto een behoorlijke stap gemaakt. Ook zijn de veiligheidsvoorzieningen in belangrijke mate uitgebreid.



Autohaag Zeeuw Delft
www.autohaagzeeuw.nl