Allan Zuiderwijk en Jeffrey van Gamma Delft zijn er klaar voor. De verkoop van kerstbomen is begonnen.
Allan Zuiderwijk en Jeffrey van Gamma Delft zijn er klaar voor. De verkoop van kerstbomen is begonnen.

Kerstbomenverkoop bij Gamma is begonnen

lopende zaken

DELFT – Terwijl menig Nederlander zich dit weekend stort op de zak van Sinterklaas, kan bij Gamma Delft al een kerstboom worden gekocht.

Afgelopen vrijdag begon de verkoop van de kerstbomen op een speciaal en sfeervol ingericht deel op het buitenterrein. De bomen staan hier keurig gerangschikt op soort en prijsklasse, zodat klanten met groot gemak de boom kunnen kiezen die ze deze decembermaand graag in hun huiskamer zien.

Medewerkers van Gamma Delft proberen altijd weer iets gezelligs van de kerstbomenverkoop te maken. Zo klinkt hier muziek. Klanten worden bovendien getrakteerd op erwtensoep. De bomen worden altijd keurig ingepakt en kunnen – tegen betaling van 5 euro – in Delft ook worden thuisbezorgd. Leden de Explorers van Scouting Nootdorp staan het Gamma-verkoopteam in de weekenden bij. "Die samenwerking hebben we al jaren", vertelt Allan Zuiderwijk van Gamma Delft. "We zijn blij met hun hulp. En zij verdienen op die manier weer een financiële bijdrage voor hun zomerkamp."

Hoofdmoot dit jaar zijn de Nordmann-bomen. "Verder hebben we dit jaar meer kerstbomen met kluit in het assortiment", vertelt Jeffrey. "Ideaal als je je boom na de Kerst een langer leven wilt geven."
Volgens Allen en Jeffrey gaat niets boven een echte kerstboom. "Dat geeft het echte kerstgevoel. Mensen gaan er vaak samen op uit om zo'n boom te kopen", zegt Allan. "En bovendien zorgt het natuurlijk voor een heerlijke geur in huis", voegt Jeffrey eraan toe.

De bomen bij Gamma variëren in lengte van 50 centimeter tot 2,5 meter en in prijs van 11 euro 95 tot 34 euro 95.