Monique van Schie van Ruiten Dame.
Monique van Schie van Ruiten Dame. Foto: Asch Rast

Gordijnen én advies op maat

Algemeen

Het uitkiezen van raamdecoratie kan een hele kluif zijn met de hoeveelheid aan mogelijkheden van nu. Voor een goed advies is expertise nodig. Hiervoor bent u bij Ruiten Dame aan het goede adres.

Ruiten Dame, Monique van Schie, heeft ruim 10 jaar ervaring in 'gordijnen'. Zij heeft thuis één verdieping gewijd aan haar collectie gordijnen en binnenzonwering. Het is een ruimte met veel licht waar de gordijncollecties en showmodellen mooi tot zijn recht komen. Het geeft een goed beeld van de mogelijkheden qua rails, plooien, roedes, plissées of jaloezieën. Basics en trends, zoals bijvoorbeeld gerecycled materiaal, van betaalbaar tot exclusief. Zij volgt de trends en interieurkleuren middels beurzen, tijdschriften en social media. Haar advies: "Kijk eens om je heen wat je mooi vindt."

Ruiten Dame is een eenmanszaak waar persoonlijke aandacht, vakkundig advies, kwaliteit én prima service centraal aan. Monique van Schie komt de exacte maten meten en een stoffeerder komt een en ander plaatsen, mocht dat nodig zijn. Haar doel is te zorgen dat de klant blij is met zijn aankoop en dat het vanaf showroombezoek tot en met eindresultaat vlotjes verloopt. Vrijblijvend een kijkje nemen mag altijd.

Meer weten? Monique van Schie van Ruiten Dame is tevens te vinden op Facebook, Instagram en Pinterest.