Hof van Delft is een populaire wijk om te wonen, met fraaie vooroorlogse woningen.
Hof van Delft is een populaire wijk om te wonen, met fraaie vooroorlogse woningen.

Gratis advies over duurzaam wonen in Hof van Delft

Algemeen

DELFT - Hof van Delft is één van de populairste wijken in Delft om te wonen. Logisch, want het is er mooi wonen.

Typerend aan de wijk zijn de fraaie vooroorlogse woningen. Helaas heeft bijna iedereen in een vooroorlogse woning wel eens last van vocht en tocht. In oktober en november geven Reimarkt adviseurs daarom op verschillende momenten gratis advies en meer informatie over de mogelijkheden voor het duurzaam verbeteren van de woningen uit Hof van Delft.

Afgelopen dinsdag was de eerste informatieavond over duurzaam en comfortabel wonen. Pepijn Blom van Reimarkt gaf een presentatie over veelvoorkomende problemen in de vooroorlogse woningen in Hof van Delft en welke oplossingen hiervoor mogelijk zijn. Vocht en tocht kunnen bijvoorbeeld aangepakt worden met isolatie en ventilatie. Met het zelf opwekken van energie kan ook flink op de energierekening bespaard worden.

Nieuwsgierig naar de kansen voor uw woning en behoefte aan uitgebreider, persoonlijk advies? Ook op donderdag 2 november zijn de Reimarkt adviseurs van 12.00 uur tot 18.00 uur aanwezig in Buurthuis de Wending aan de Raamstraat 67 voor een adviesgesprek over de verschillende maatregelen en de mogelijkheden op het gebied van financiering.

Benieuwd hoe je huis te verduurzamen en hoe dat te betalen? Staat er een verbouwing in de planning en kijk je naar energiebesparende mogelijkheden? Reimarkt strijkt zaterdag 11 november van 10.00 uur tot 14.00 uur neer in de SNS winkel aan de Troelstralaan 39 voor een spreekuur financiering. Het geeft de aanwezigen hier ideeën voor verduurzaming van je huis. Vraag ook naar interessante lening energiebesparingsfonds van de gemeente Delft, vanaf 1,5 procent.
Reimarkt organiseert de verschillende bijeenkomsten in samenwerking met de gemeente Delft. Ook bewoners uit andere wijken zijn van harte welkom op de verschillende bijeenkomst.
Zie verder www.reimarkt-delft.nl/hofvandelft voor meer informatie.