Wiskids Kinderopvang beschikt over een dertig meter diepe tuin, die speciaal voor de opvang is ontworpen.
Wiskids Kinderopvang beschikt over een dertig meter diepe tuin, die speciaal voor de opvang is ontworpen.

Kleinschalige kinderopvang en een vast en vertrouwd team bij Wiskids Kinderopvang

Algemeen

DELFT – Wiskids Kinderopvang is een kleinschalig kinderdagverblijf, midden in de historische binnenstad.

Het verhaal van Wiskids Kinderopvang begint achttien jaar geleden. Dinny Thepass begint dan aan de Voorstraat 58 haar eigen kinderopvang. Er blijkt behoefte aan zo'n kleinschalige opvang in de binnenstad.

Net als veel andere kinderdagverblijven heeft ook Wiskids het niet makkelijk tijdens de economische crisis. "We hebben toen met de verhuurder en de energieleverancier gesproken om te bekijken of ze misschien lagere tarieven konden rekenen", weet Thepass nog. "We zijn bewuster boodschappen gaan doen en hebben helaas van twee collega's afscheid moeten nemen."

De crisis is voorbij en het bruist weer in het kinderdagverblijf. "Wat ouders heel fijn aan ons vinden is, dat we een klein team van gediplomeerde pedagogisch medewerksters hebben. Ze vinden het prettig dat hun kinderen altijd met dezelfde medewerksters te maken hebben. Ze zien hier nooit vreemde gezichten. Verder hebben we hier in onze opvang, door die kleinschaligheid, echt een huiskameridee."

Wiskids heeft twee groepen, met maximaal twaalf kinderen per groep. Wiskids hecht grote waarde aan gezonde voeding, en probeert zich te onderscheiden met bijzondere activiteiten als yoga- en muzieklessen. Ook doet het mee aan een luier-recyclingproject.

"Tijdens de crisis zijn we flexibeler geworden wat betreft de tijden", vervolgt Thepass. Wiskids Kinderopvang is geopend van 07.30 uur tot 18.30 uur. "Ouders kunnen kiezen uit vier verschillende openingstijden waarop ze hun kind brengen en weer ophalen." Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn welkom bij Wiskids Kinderopvang.

Geïnteresseerden mogen altijd contact opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende rondleiding. Bel hiervoor naar 015–2137542 of mail naar wiskids@ziggo.nl.

Meer info: www.wiskidskinderopvang.nl.