Het team van O’Donna, met van links naar rechts Donna, Odette, Patricia, Meghan en Jenn.
Het team van O’Donna, met van links naar rechts Donna, Odette, Patricia, Meghan en Jenn. Foto: Koos Bommelé

O'Donna: groter, mooier, ruimer en overzichtelijker

Algemeen

DELFT – Odonna is verbouwd, verfraaid en nu twee keer zo groot. Dat werd donderdag gevierd.

Veel vaste klanten kwamen meteen een kijkje nemen. Ze trakteerden eigenaresse Odette Dorjee en haar team op bloemen en complimenten. "Iedereen is heel erg enthousiast", zegt Odette. Zelf is ze ook hartstikke blij met de uitbreiding van haar damesmodezaak. "Voor ons team is het nu lekker werken. De winkel is ruimer en overzichtelijker."

Odonna is al elf jaar gevestigd aan de Molslaan, maar groeide wat uit haar jasje. En toen kwam plots het pand van de buren vrij. Een gouden kans die Odette Dorjee met beide handen aangreep. De muur werd deels doorbroken en Odonna is nu twee keer zo groot. "We hebben nu een mooie en ruime hoek met paskamers. Verder biedt deze extra ruimte ons de mogelijkheid om de schoenencollectie uit te breiden. Bovendien hebben we nu meer jassen." Ze is blij met de uitbreiding van de winkel. "Het is mooier geworden dan ik had durven dromen."

Tegenwoordig werken ook Odettes dochter Donna, Meghan en Romy in de winkel. Dus kan het inmiddels oprecht een familiebedrijf worden genoemd. "Wat verder bijzonder is, is dat we altijd eerlijk advies geven. En dat we blij zijn met alle klanten die hier komen, of ze nu veel of weinig besteden." Odonna richt zich niet op één specifieke doelgroep. "We bedienen drie generaties. De manier van combineren maakt de kleding geschikt voor alle leeftijden."

Odonna is van dinsdag tot en met zondag open, maar stelt ook al jaren in de avonduren op verzoek de deuren open voor groepen vriendinnen. "Dan gaan ze vaak eerst ergens een hapje eten en daarna lekker in een relaxte sfeer bij ons kleding passen. We hebben dan net even wat meer de tijd om advies te geven en combinaties te proberen. Hartstikke leuk om dit samen met je vriendinnengroep te doen."
Dit weekend verkeert de winkel nog steeds in feeststemming. Komt dat zien. Meer info: https://www.facebook.com/odonna.delft/