Cock Diemel in de presentatieruimte, waarvan de deuren zaterdag wagenwijd open zullen staan.
Cock Diemel in de presentatieruimte, waarvan de deuren zaterdag wagenwijd open zullen staan.

Open dag bij Diemel Groenvoorzieningen

Algemeen

DEN HOORN - De specialisten van Diemel Groenvoorzieningen laten graag zie hoe je van je tuin een plek kunt maken waar plezier, beleving en ontspanning hand in hand gaan. Dat doen ze zaterdag 23 september tijdens een open dag.

Diemel Groenvoorzieningen opent dan van 10.00 uur tot 16.00 uur de deuren. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen in de presentatieruimte, samen met een hovenier een moodboard samenstellen of gewoon lekker rondstruinen op dit bedrijf. "We laten iedereen graag zien wat erbij komt kijken om een mooie tuin aan te leggen", geeft Cock Diemel aan. In de presentatieruimte zijn tuinverlichting en tuinmeubelen te zien en is informatie over daktuinen te vinden. Tevens kunnen er vrijblijvend schetsen van de tuin worden gemaakt met een tuinontwerper.

Diemel Groenvoorzieningen vindt het hierbij belangrijk de vraag achter de vraag te ontdekken. "Mensen weten vaak goed de functies van hun tuin te benoemen. Aspecten als sfeer en beleving zijn lastiger te verwoorden, terwijl dát te tuin maakt tot wat het is. Wij investeren veel tijd in het achterhalen van de werkelijke vraag. Vervolgens maken we vooraf een gedegen plan, zodat de klant weet waar die aan toe is en krijgt wat die gekocht heeft. Ontwerptechnisch proberen we verder te gaan dan wat de klant in eerste instantie wil. Waarom? Omdat je ze niet verrast als je alleen doet wat ze vragen." Is de klant blij verrast, dan gaan de mannen van Diemel Groenvoorzieningen aan de slag,. "Daarbij streven we naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en adviseren we de tuinbezitters vervolgens over de materialen." En daarna? Genieten maar!

Komt u liever op een ander moment dan de open dag vrijblijvend kijken wat Diemel voor u kan betekenen? Bel dan even voor een afspraak naar 0174-298208. Meer info:
www.diemelgroenvoorzieningen.nl.