Zo Kinderopvang bestaat dit jaar 25 jaar. (Foto: PR)
Zo Kinderopvang bestaat dit jaar 25 jaar. (Foto: PR) Foto: PR

Zo Kinderopvang staat met beide benen in de wijk

kijk op de wijk

Bij Zo Kinderopvang aan de Julianalaan is er altijd wat te beleven en te ontdekken. Want wij doen zoveel meer dan kinderen opvangen. Niet alleen het kind, maar ook de ouders en medewerkers krijgen persoonlijke aandacht bij Zo. Onze pedagogisch medewerkers, zijn er elke dag vol passie en betrokkenheid voor de kinderen en de ouders.

Samen met de ouders werken wij spelenderwijs aan de ontwikkeling van de kinderen

Samen ondernemend
De meeste activiteiten die we bij Zo aan de Julianalaan ondernemen zijn in samenwerking met de wijk Wippolder. Zo organiseren we jaarlijks een optocht met Sint Maarten, waarbij de kinderen uit de wijk altijd welkom zijn. Ook dit jaar zie je de stoet kinderen met lampionnen weer zingend langs de deuren gaan op 11 november.

25 jaar Zo Kinderopvang
Dit jaar bestaat Zo Kinderopvang 25 jaar! Dat mag zeker gevierd worden en dat doen we op elke vestiging. Op 21 september aanstaande viert Zo aan de Julianalaan in dit thema haar spetterende Zomerfeest. Hierin nemen we gelijk de make-over mee van het pand. Na de verbouwing op de babygroep vorig jaar met een prachtige snoezelruimte, zijn nu ook de peutergroep, keuken en slaapkamers verbouwd. Het is een schitterende locatie geworden waar ouders en kinderen met plezier binnenstappen.

Welkom
Bent u nieuwsgierig en wilt u onze kinderopvang van dichtbij zien en mee maken? Komt u dan onder het genot van een hapje, drankje, springkussen en nog veel meer kennis maken met ons. Wij nodigen u graag uit op het feest aan de Julianalaan 63, van 17.00-19.00 uur. Ook zijn we op 24 september aanwezig bij het evenement Delfts Serveert, waar we de familiedag nabij het Prinsenhof verzorgen met volop kinderactiviteiten. Kom u ook kijken?
Zo aan de Julianalaan biedt dagopvang aan kinderen van 0-4 jaar. Wilt u een rondleiding? Dat kan! Loop gezellig eens bij ons binnen of neem contact op met vestigingsmanager Angelique Geboers via 015 214 66 36 of julianalaan@zokinderopvang.nl.

Zo Kinderopvang Delft
Julianalaan 63
2628 BC Delft
https://www.facebook.com/zokinderopvang
Twitter: @ZoJulianalaan