Directeur Leo Harteveld te midden van de Top Occasions in zijn autobedrijf.
Directeur Leo Harteveld te midden van de Top Occasions in zijn autobedrijf.

Occasions in brede prijsrange bij Autobedrijf Harteveld

autonieuws

PIJNACKER – Autobedrijf Harteveld aan de Delftsestraatweg 26C is al sinds mensenheugenis een goed adres voor Saab occasions.

Sinds twee jaar opereert het bedrijf onder de vlag van Cars & Joy. Hiermee heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in goede en betrouwbare occasions van àlle merken. Het aanbod voorziet in een brede prijsrange. Er zijn altijd wel 25 occasions op voorraad, en de prijzen beginnen bij 4000 euro. "Niet alleen zijn deze occasions in onze showroom in Pijnacker te bewonderen, ook zijn ze te vinden op onze website en zelfs op Facebook", zegt directeur Leo Harteveld. "Zelfs via Marktplaats bieden wij onze occasions aan. Ook maken we gebruik van diverse portals voor gebruikte auto's."

Autobedrijf Harteveld levert goed onderhouden occasions, die volledig rijklaar zijn. Mèt of zonder garantie, dat ligt aan de verkoopprijs en is dus afhankelijk van de keuze van de consument. "Daarnaast is het altijd mogelijk om via ons bedrijf een financiering af te sluiten. We bieden een totaal mobiliteitsconcept via Cars & Joy. Trouwens, onze Occasion van de Week is net verkocht. Natuurlijk is er nu weer een Occasion van de Week, zie daarvoor de advertentie."

Autobedrijf Harteveld is al een aantal jaar gevestigd aan de Delftsestraatweg 26C in Pijnacker. Makkelijk te vinden bij Van den Berg Machines en bij Future Bike en Quartel Modelbouw. Het bedrijf is dus wat kleiner behuisd dan voorheen. "We willen nu vooral een dorpsgarage zijn met een persoonlijke benadering, waarbij we het onderhoud doen in nauw overleg met de klant. Een rijder die voor zijn werk 50.000 kilometer per jaar rijdt, vraagt een andere benadering dan de hobbyist die hooguit 5000 kilometer rijdt. Het is de kunst om iedere klant zo persoonlijk mogelijk van dienst te zijn. Dat lukt ons heel goed."


Kom gerust langs, voor de aanschaf en onderhoud van elk merk. Telefoon: (015) 256 51 00. Internet: www.autobedrijfharteveld.nl.