Tijdens de Biesland Dagen is er weer volop vermaak. (foto: Esther van Puffelen, EsPress fotografie)
Tijdens de Biesland Dagen is er weer volop vermaak. (foto: Esther van Puffelen, EsPress fotografie) Foto: Esther van Puffelen, EsPress fotografie

Bijzondere Biesland Dagen

Algemeen

DELFT - De natuurlijke deuren van de Bieslandpolder staan zaterdag 2 en zondag 3 september tijdens de Biesland Dagen weer wagenwijd open voor jong en minder jong.

Van een hindernisparcour en een wijnproeverij tot het poppentheater en een tractorritje: tijdens de Biesland Dagen staat het leven in de Bieslandpolder feestelijk centraal. Feestelijk en de Bieslandpolder gaan ook prima samen. Het is het hele jaar door een feestje om door de heldergroene weilanden te wandelen, de dieren te aaien en te genieten van de natuur.

Tijdens de Biesland Dagen wordt daar nog een schepje bovenop gedaan. Met een streekmarkt, meerdere culinaire pleintjes, live-podia, educatieve kraampjes en een hele hoop activiteiten, met nadruk op 'actief', is het een weekend vol beleving en plezier. Ook dit jaar vindt er een speciaal evenement plaats voor een select groepje deelnemers. Op zondagochtend 3 september om 10:00 uur wordt er op Buitengoed De Uylenburg een biologisch streekontbijt georganiseerd inclusief live-muziek. Een plekje reserveren kan via info@bieslanddagen.nl, de kosten bedragen 10 euro voor volwassenen. De BieslandDagen zijn op zaterdag 2 van 12.00 uur tot 17.00 uur en zondag 3 september van 10.00 uur tot 17.00 uur. Zie voor meer info de website www.bieslanddagen.nl of de Facebook-pagina van Bieslanddagen.