Het team van Van der Helm uitvaartzorg.
Het team van Van der Helm uitvaartzorg.

Van der Helm uitvaartzorg verzorgt de uitvaart in een vertrouwde omgeving

Algemeen

Afscheid nemen van een dierbare in zijn of haar, maar ook in uw vertrouwde omgeving? U blijft 'gewoon' in Pijnacker of Nootdorp.

Van Der Helm uitvaartzorg maakt het mogelijk dankzij de complete, sfeervolle uitvaartfaciliteiten en uitvaartsuites van 't Veenhuys in Nootdorp en de suites en faciliteiten bij de Ontmoetingskerk in Pijnacker. Fijn en geruststellend dichtbij in een hectische tijd van verdriet. Van der Helm verzorgt ook uitvaarten in Delft en de regio op alle bekende locaties. Persoonlijk en vertrouwd.
Edward van der Helm (her)opende aan de Veenweg in Nootdorp Uitvaartcentrum 't Veenhuys en beheert 'uitvaartsuite Klapwijk' in de Pijnackerse Ontmoetingskerk: "Onze locaties voorzien in een behoefte. Het is prettig een uitvaart te verzorgen in en vanuit een vertrouwde omgeving met maximale privacy. Mensen krijgen een toegangssleutel en kunnen op elk gewenst moment bij hun dierbare zijn: alleen of met meerdere mensen."

Een vak
"Ik ben al 20 jaar werkzaam als uitvaartverzorger. Uitvaartverzorging is een vak en geen handel. Onze vakbekwame medewerkers zijn er optimaal op ingesteld een uitvaart mooi, passend en naar wens te laten verlopen. In een periode van verdriet waarin snel beslissingen moeten worden genomen denken we mee in oplossingen en advies. Van Der Helm uitvaartzorg weet dat hoofdzaken maar juist ook details van groot belang zijn. Wij hebben passie voor ons vak."