Belisol in Wateringen: een vertrouwd adres voor de aanschaf van kozijnen en deuren.
Belisol in Wateringen: een vertrouwd adres voor de aanschaf van kozijnen en deuren.

Belisol: niet voor niets al veertig jaar marktleider

Algemeen

WATERINGEN – Belisol fabriceert en plaatst al veertig jaar kozijnen en deuren en is hierin marktleider. Dat is het bedrijf niet voor niets, weten ze bij Belisol in Wateringen.

Dit filiaal opende in 2006 de deuren en gaat deze binnenkort weer sluiten. Niet omdat het slecht gaat; integendeel. Belisol is hier uit haar jasje gegroeid en verhuist later dit jaar daarom naar een groter pand waar de fraaie producten in een ruimere showroom nog beter tot hun recht komen. Maar ook nu is een bezoek aan de showroom van Belisol de moeite waard. "De opties op het gebied van kozijnen en deuren zijn gigantisch en bij ons onbegrensd", geeft Rick Grimbergen van Belisol aan. "We hebben in onze showroom een prima voorstelling van wat allemaal mogelijk is op het gebied van houten, kunststof of aluminium kozijnen. De showroom straalt kwaliteit uit, net als de producten die er te zien zijn."
Belisol is marktleider en dat heeft meerdere redenen, weet Rick Grimbergen. "We waren de eerste in Nederland met een showroom voor kozijnen. Vervolgens zijn we al die jaren constant gedreven gebleven om de kwaliteit te waarborgen. We streven er altijd naar om de beste te zijn wat betreft service, uitstraling en onze producten."
Belisol bevindt zich in Wateringen op een steenworp afstand van Delft. Ook mensen uit Delft en de regio die hun kozijnen willen vervangen doen er goed aan hier even langs te komen, vindt Grimbergen. "We hebben een ruime keus aan mooie producten en kwaliteit staat bij ons op één. We zijn een betrouwbaar en solide bedrijf waar je graag zaken mee doet. Niet voor niets laten per dag gemiddeld 150 Nederlands huishoudens een nieuw Belisol-kozijn plaatsen. We geven daarnaast twintig jaar garantie op kozijnen en zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld." Meer weten? Kom langs aan de 's-Gravenzandseweg 8a in Wateringen of kijk op www.belisol.nl.