Patrick van den Berg bij de door hem als ‘ultieme vakantieauto’ omschreven Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet.
Patrick van den Berg bij de door hem als ‘ultieme vakantieauto’ omschreven Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet.

Klaar voor het voorjaar met Suzuki Servicedealer Auto Nassau

advertenties

DELFT – Het adres in Delft en omgeving voor de aanschaf van een nieuwe Suzuki of Daihatsu, dat is al sinds jaar en dag Auto Nassau. Daarnaast kun je hier terecht voor de aanschaf van een occasion van elk denkbaar merk.

Niet alleen zorgt Auto Nassau voor de aflevering van een nieuwe of gebruikte auto. Dit autobedrijf in Tanthof-West is namelijk ook een betrouwbaar adres voor reparaties en onderhoud. "We zijn dus officieel Suzuki en Daihatsu Servicedealer", zegt Patrick van den Berg. "Maar ook de werkplaats wordt door velen graag bezocht. Hierin staan de modernste machines en diagnoseapparatuur. Hiermee kan computermatig worden uitgelezen, om storingen te ontdekken of de hele software te resetten." Het voorjaar staat weer op het punt van beginnen. Dat betekent dat ook de temperaturen weer omhoog gaan. Maar achter het stuur moet je wel je hoofd koel houden. Een goed werkende airco-installatie is dan ook van het grootste belang.
"Maak even een afspraak om bij ons de installatie te laten checken", zegt hij. "De airco-installatie wordt helemaal gecontroleerd en eventueel bijgevuld." Nog eventjes terug naar de verkoop. Auto Nassau verkoopt veel nieuwe Suzuki's en natuurlijk nog veel langer Daihatsu. "Maar ook andere merken zijn gewoon te regelen", zegt hij. "In onze showroom boven hebben we sowieso altijd 25 goede occasions staan. In een goede staat van onderhoud, met een heel aannemelijke kilometerstand. Bij aankoop van een occasion krijg je altijd zes maanden garantie. Daar zit ook nog eens de Mobiliteitsgarantie bij, die garant staat voor service en pechhulp in Nederland en verder in heel Europa. Dat is echt iets waar je nooit gebruik van zult maken. Maar àls je het nodig hebt, dan is het heel goed om mobiliteitservice te hebben!" Over mooi weer gesproken. Auto Nassau heeft uw nieuwe, ultieme vakantieauto al klaar staan. Een voormalige demonstratieauto van dit bedrijf gaat nu in de verkoop. Een Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet met 140 pk, voorzien van een zestraps automaat. Kom langs voor een passende, scherpe offerte. "Met geïntegreerd navigatiesysteem en nog een ontelbaar aantal andere opties", aldus Van den Berg. "Pas negen maanden oud, uiteraard met Mobiliteitsgarantie en ruim twee jaar verliesgarantie." Breng eens een bezoek aan Auto Nassau. De tram stopt voor de deur en de koffie staat klaar.

Auto Nassau
Lagosweg 9
2622 CZ Delft
(015) 256 87 79
www.suzukidelft.nl