De nieuwe bewoners van een woning in Het Lookerparck krijgen de sleutels overhandigd.
De nieuwe bewoners van een woning in Het Lookerparck krijgen de sleutels overhandigd.

Het Lookerparck met de laatste acht woningen helemaal afgerond

advertenties

DEN HOORN – Het project Het Lookerparck in Den Hoorn is helemaal klaar. Afgelopen maand zijn de laatste acht woningen opgeleverd.

Het nieuwbouwproject telt in totaal 156 woningen. Het nieuwbouwproject Het Lookerparck is gestart in 2011. Er is volgens Erik den Breejen, directeur bij ABB Bouwgroep naar volle tevredenheid gebouwd. Hij zegt: "We zijn er trots op dit mooie deel van Lookwest Noord te hebben afgerond. Ze waren zeker in trek, waardoor in korte tijd ook de laatste woningen werden gerealiseerd."
ABB Bouwgroep was verantwoordelijk voor zowel de ontwikkeling als de bouw van Het Lookerparck. "En de volgende ontwikkeling in Den Hoorn is al weer begonnen", aldus Den Breejen. Het Lookerparck bestaat uit een grote verscheidenheid aan woningtypes. Dit gaat van appartementen tot semibungalows, van rijwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen. Ook zijn er sociale huurappartementen gerealiseerd, die door Wonen Midden-Delfland zijn verhuurd. De kopers van een woning in Het Lookerparck prijzen de veelzijdigheid van de nieuwe wijk en de kansen die deze wijk heeft geboden voor zowel starters als doorstromers. Het volgende ABB-project in Den Hoorn is project De Kreek. Een veelzijdig project met ongeveer 140 woningen langs de Harnaschdreef. De Kreek zal net als Het Lookerparck verschillende doelgroepen aanspreken. Meer informatie is in te winnen bij ABB Bouwgroep via (0184) 495 495.Of kijk op www.dekreek-denhoorn.nl.