Mario Pico, contactlenzenspecialist bij Van der Leeuw Optiek.
Mario Pico, contactlenzenspecialist bij Van der Leeuw Optiek.

Van der Leeuw Optiek organiseert voorlichtingsavond brilvervangende chirurgie

Algemeen

DELFT – Van der Leeuw Optiek organiseert donderdag 23 maart vanaf 19.30 uur een voorlichtingsavond over brilvervangende chirurgie.

Dan wordt door specialisten van Eyescan en Van der Leeuw Optiek verteld over wat er allemaal bij een ooglaserbehandeling, voorzetlens en (multifocale) implantlens komt kijken. De technieken en mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos, maar toch zijn veel mensen nog weleens huiverig voor dergelijke oplossingen. Ten onrechte, vindt Mario Pico, contactlenzenspecialist van Van der Leeuw Optiek. "Als je ziet hoe de technieken afgelopen tien jaar vooruit zijn gegaan. Wij zullen er bovendien altijd voor zorgen dat iemand pas wordt behandeld als we 100 procent overtuigd zijn ", merkt hij op.
Van der Leeuw Optiek organiseert met enige regelmaat zulke voorlichtingsavonden om onder de aandacht te brengen dat er meer oplossingen zijn dan het dragen van een bril of lenzen. Dankzij de allernieuwste laser, de Schwind Amaris 1050 RS, is veel mogelijk. "Ook voor mensen met moeilijkere en hogere sterktes", weet Pico. Donderdag staan de verschillende behandelmethodes centraal. Daarnaast is het mogelijk vragen te stellen aan de optometrist die is gespecialiseerd in brilvervangende chirurgie. De avond vindt plaats in het WestCord Hotel Delft aan de Olaf Palmestraat 2, is kosteloos en geheel vrijblijvend. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Graag wel even aanmelden, via 015-2140880, bij Van der Leeuw Optiek aan de Oude Langendijk 1 of info@vdleeuwoptiek.nl. Bent u donderdag verhinderd? Niet getreurd. Het is altijd mogelijk een geheel vrijblijvend een afspraak te maken om bij Van der Leeuw Optiek voor een advies over de mogelijkheden van brilvervangende chirurgie.