Een deel van het team van GroenRijk 't Haantje werd onlangs aangenaam verrast door GroenRijk-directeur Jacky Michels, die hen kon vertellen dat ze zijn uitgeroepen tot verkoopteam van het jaar.
Een deel van het team van GroenRijk 't Haantje werd onlangs aangenaam verrast door GroenRijk-directeur Jacky Michels, die hen kon vertellen dat ze zijn uitgeroepen tot verkoopteam van het jaar.

GroenRijk 't Haantje: beste verkoopteam van het jaar

Algemeen

RIJSWIJK – Het team van GroenRijk 't Haantje is door GroenRijk uitgeroepen tot het beste verkoopteam van het jaar. Vorige week reikte Groenrijk-directeur Jacky Michels hen de prijs uit.

De familie 't Hart en hun team reageerden enthousiast op deze mooie onderscheiding. "Wij vinden de prijs vooral voor ons team erg belangrijk", vertelt Gerdien 't Hart. "Het is voor hen een stukje erkenning."

-Wat maakt jullie tot het beste verkoopteam?
't Hart: "Zeker als je terugkijkt op afgelopen jaar, met de verbouwing en de verhuizing: dat hadden we niet gered zonder ons team. Zij staken er veel uren in en kwamen met eigen inbreng. We waren al moe toen het seizoen nog moest beginnen, maar toch hebben we met z'n allen nog het hele seizoen geknald. Het is best bijzonder wat we vorig jaar met elkaar hebben gedaan."

-Wat is bijzonder aan jullie team?
"We hebben de laatste tijd lief en leed met elkaar gedeeld. Ik zal niet zeggen dat we net een familie zijn, maar we proberen er wel met lief èn leed voor elkaar te zijn en elkaar te ondersteunen. In onze kantine wordt over meer dingen gesproken dan alleen over het werk. De menselijkheid is goed aanwezig en de teamgeest is groot. Dat geven ook de nieuwe mensen in onze ploeg aan."

-Hoe weet de landelijke organisatie dit?
"Die zijn hier afgelopen jaren heel wat keren geweest om ons te begeleiden bij de verhuizing. Verder krijgen ze 's avonds laat nog weleens mailtjes van onze medewerkers, die dan nog even wat vragen hebben."

-Krijgt de wisselbeker een mooi plekje?
"Zeker. Die staat nu in de kantine. En voordat we 'm weer moeten inleveren gaan we er met het hele team, in totaal 35 tot 40 man, nog mee op de foto."