Het team van Huidzorg Delft, met van links naar rechts Nikki Hegge, Samantha Wolf, Annamarie van der Meulen, Fieke Allewelt en Joyce de Leur.
Het team van Huidzorg Delft, met van links naar rechts Nikki Hegge, Samantha Wolf, Annamarie van der Meulen, Fieke Allewelt en Joyce de Leur.

Huidzorg Delft viert uitbreiding behandelmogelijkheden met open dag

Algemeen

Huidzorg Delft is al sinds 1993 een vertrouwd adres. Recent is de praktijk in een nieuw jasje gestoken. Dit wordt zaterdag 21 januari gevierd met een open dag.

Huidzorg Delft laat dan letterlijk en figuurlijk zien wat het in huis heeft. Eigenaresse Annamarie van der Meulen en haar broer, de architect Marius van der Meulen, hebben lang nagedacht over de nieuwe indeling en inrichting van de praktijk aan het Plein Delftzicht 56. En het resultaat mag er zijn. De frisse en ruim opgezette praktijk ademt rust en professionaliteit. Cliënten kunnen, voor hun behandeling, aan stijlvolle leestafel genieten, met de balie binnen handbereik.

Met de verbouwing is meer ruimte gecreëerd, waardoor Huidzorg Delft nu nóg meer behandelmogelijkheden te bieden heeft. Die zorg wordt geleverd door vijf huidtherapeuten. "Bijzonder aan ons team is dat iedereen HBO is opgeleid en de vijf huidtherapeuten allerlei verschillende specialisaties hebben, door het volgen van post-HBO opleidingen", vertelt Annamarie van der Meulen. Daarbij komt dat Huidzorg Delft beschikt over de modernste apparatuur en de juiste kennis hiermee om te gaan. Eind januari komen daar nog eens twee gloednieuwe en geavanceerde lasers bij. Er zijn bijna geen huidproblemen die hier níet kunnen worden verholpen. "En elk huidprobleem heeft een uniek behandeltraject", vervolgt Van der Meulen. "Die worden vooraf in een consultgesprek met de cliënt besproken. Daarna wordt een behandeling op maat gemaakt."

Huidzorg Delft heeft sinds 1993 een groot netwerk gecreëerd van medisch specialisten, huisartsen, dermatologen en schoonheidsspecialisten. Zij werken samen en verwijzen regelmatig naar elkaar door. Samen bundelen ze de krachten en delen ze hun kennis. "Dat is wel één van de sterke punten van Huidzorg Delft", zegt therapeut Joyce de Leur daar over. "We zitten met Huidzorg Delft in feite tussen de dermatoloog en schoonheidsspecialist in", vervolgt Van der Meulen. "Ons beroep is nog niet voor iedereen een bekend terrein. Vaak wordt gedacht dat wij alleen met verwijzing toegankelijk zijn en daardoor hebben mensen schroom om met huidproblemen bij Huidzorg Delft binnen te stappen, maar dit is absoluut niet nodig, benadrukken Van der Meulen en De Leur. Ons beroep is al sinds enkele jaren direct toegankelijk, dus een verwijzing is niet nodig."

Tijdens de open dag laat Huidzorg Delft graag zien wat het kan. Zoals gezegd kan Huidzorg Delft in veel gevallen veel voor u betekenen. Denk hierbij aan oedeemtherapie, oncologische nazorg, acnétherapie, nazorg brandwonden, (chirurgische of acne) littekens, vaatproblematiek, pigmentproblematiek, goedaardige huidafwijking, laser-ontharen, huidverbetering en het aanmeten van hulpmiddelen als therapeutisch elastische kousen. Wie naar de open dag komt, kan ter plekke meteen een afspraak maken voor een gratis consultgesprek ter waarde van 35 euro. Meer weten? Kijk dan op www.huidzorgdelft.nl of bel naar 015 – 256 18 06.