Het team van JewelEar staat voor u klaar. (Foto: PR)
Het team van JewelEar staat voor u klaar. (Foto: PR)

U heeft hoortoestellen, maar… het zou toch beter moeten kunnen?

kijk op de wijk

U bent op zoek naar een audicien die u eindelijk de goede service verleent en weet hoe een optimale hoorkwaliteit kan worden bereikt.

JewelEar biedt met de overstap- & inruilservice de mogelijkheid om hier werk van te maken.
Maak vrijblijvend een afspraak om uw mogelijkheden door te spreken. De deskundige audiciens van JewelEar testen uw gehoor en u komt te weten wat uw huidige hoortoestellen u opleveren bij inruil.

Op zoek naar de beste audicien
Met de aanschaf van hoortoestellen koopt u normaliter ook de nazorg, service en garantie in voor 5 jaar bij de betreffende audicien. Als u tijdens die periode van 5 jaar de toestellen wilt laten bijstellen, of als u uw gehoor weer eens goed wilt laten doormeten moet u dus terug naar diezelfde audicien. Er zijn verschillende redenen waarom mensen soms liever niet terug gaan naar die audicien; u vindt de service niet goed, u kunt slechts op beperkte en gezette tijden terecht bij de audicien voor hulp, 'uw' audicien werkt er niet meer terwijl u een persoonlijke behandeling erg op prijs stelt, u bent het vertrouwen kwijt in de deskundigheid van de audicien. Maar u zit niet aan die audicien vast! U kunt bij ons terecht voor deskundig advies en persoonlijke hoorzorg.
Wat kunnen wij voor u doen?
Wij nemen de hoorzorg geheel over voor de resterende tijd van de 5-jarige periode. Dit bieden wij u aan tegen een tarief van 25 euro per toestel per jaar. Wat krijgt u hiervoor?
Wij maken eerst graag kennis met u om meer te weten te komen over uw zorgvraag en uw ervaringen
Wij vragen met uw goedkeuring de hoorzorg-gegevens op bij uw vorige audicien en maken uw dossier bij JewelEar compleet
Wij bieden u de mogelijkheid bij ons aan te kloppen voor tussentijdse hoortesten, voor het bijstellen van uw hoortoestellen, en voor service van uw hoortoestellen – bel gerust voor een afspraak, wij staan voor u klaar.
De garantie op de hoortoestellen loopt bij ons door, dus wij zorgen er samen met u voor dat uw toestellen in optimale conditie blijven.
Bel voor een kennismaking: JewelEar Nootdorp: 015–7400400. Korte Baan1, Winkelcentrum Parade, tegenover de Action