De organisatie van Winterdorp Festival, bij één van de grote tenten waar het grote feest op 14 januari losbarst.
De organisatie van Winterdorp Festival, bij één van de grote tenten waar het grote feest op 14 januari losbarst.

Hoe gaat het met Winterdorp Festival?

Algemeen

De voorbereidingen van Winterdorp Festival zijn in volle gang. Het winterfestival, dat uit verschillende bouwfases bestaat, nadert na de verkoop van honderden kaarten fase 2. En dat betekent: meer artiesten en meer entertainment.

Eerder werd bekend dat Snollebollekes komen optreden, deze week heeft de organisatie daar D-Block & S-te-Fan & Girls love DJ's aan toegevoegd. "Daar zijn we heel trots op. Maar, dit winterfestival is voor iedereen", legt organisator Twan Holftzapffel uit. "Dus dat betekent dat er veel verschillende muziekstijlen vertegenwoordigd worden in ons winterdorp." Hij doelt daarmee onder andere op de speciale Steck-stage, die in bouwfase 3 zit. "Daar komen een aantal bijzondere livebands optreden, zoals Playground Zer0, BoxRuba, Ooostblok en Project Bongo. Dat wordt genieten", vertelt Holtzapffel trots. Ook is deze week aangekondigd dat Delfts nachtfeest Gekke Geit een eigen iglo krijgt met Mr. Belt & Wezol en Heaux Couture.
Club Ciccionina organiseert op zaterdag 14 januari de afterparty van Winterdorp Festival, waar bezoeker met de entreeticket gratis naar binnen kunnen. Het festival vindt plaats op 14 januari op de ijsbaan in Delft en kaarten koop je via www.winterdorpfestival.nl.